Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pulled pork, pastrami, reuben 2.0 a Pastrami étteremben.

Amikor arról érdeklődtünk, hogy mi az oka annak, hogy a Pastrami felszállt a barbecue vonatra, a tulajdonos Lissák Marcelltől azt a választ kaptuk, hogy a műfaj szeretete mellett a rejtély kulcsa a logisztikában rejlik. Egy Pastrami nevű étteremben úgy illik, hogy mindig legyen pastrami, ám az elmúlt időszakban a beszállítók kiszámíthatatlansága miatt ezzel akadtak gondok, azaz nem mindig lehetett rendelni a kelet-európai eredetű, füstölt húsos szendvicsből. Így aztán úgy döntöttek, hogy vesznek egy szmókert és házon belül oldják meg a dolgot.

Így néz ki egy jóképű pastrami szedvics

Így aztán ismét van reuben, pastrami, és új versenyzőként a pulled pork szendvics is bekerült a választható opciók közé. A Pastrami nyolc éve az egyik legautentikusabb hely, ha pastramiről van szó, de jó látni, hogy pulled porkban is megállják a helyüket. A hús ízletes, szaftos, és mint általában az ilyen tételek, olyan laktató, hogy az embernek kedve támadna ledőlni és szundítani egyet.

Pulled Pork szendvics

A pulled pork hús mellé jalapenós savanyú uborka mixet, grillzöldséget vagy coleslaw-t lehet kérni, eléggé hedonista kombináció, főleg, ha mindet kipróbáljuk. Aki szereti a barbecue-t, annak mindenképpen érdemes kimennie a III. kerületbe és belemélyesztenie a fogát ezekbe a finomságokba.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.