Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor újévkor 310 ember sétált be a jeges Balatonba, úgy éreztük, hogy dolgunk van. Meghirdettük az év egyik legmenőbb vodkás játékát, a zsűri pedig meghozta döntését. Ezek közül kerül ki a győztes idén!

Emlékeztek még erre? Besétáltak. Maguktól. A jeges vízbe. Hát igen, az egészség fontos, kezdje a bőrénél, szól a mondás, így 310 ember belerongyolt a jeges Balatonba, mi pedig úgy gondoltuk, hogy biztos azért voltak ilyen bátrak, mert előtte lehúztak egy felest, hogy ne legyen gond a hőérzettel.

Nade! Nem csak a hidegben fontos, hogy vodkázzunk, hanem a melegben is, ezért meghirdettük az év egyik legmenőbb játékat, ahol a fődíj:

– 1 db fesztivál hetijegy az SZIN-re
– A fesztivál ideje alatt minden nap töltenek neked ingyen a kedvenc koktélodból (ha okosan nézel, lehet, hogy többször is, a felelős alkoholfogyasztást szem előtt tartva, nyilván)
– 6 üveg Royal Vodka, hogy formába lendüljetek a haverokkal nyárra

Merthogy a győztes koktél kapható lesz a SZIN fesztiválon, a Royal vodka standján! Saját koktélod lehet!

A beküldött receptekből a Royal vodka és a Player prominens tagjaiból álló zsűrije meghozta az év talán egyik legnehezebb döntését; kiválasztotta a legjobb 3 vodkás koktél receptet, amelyek közül az egyik a fenti pakkot fogja megnyerni gazdájának!

Íme a TOP 3 recept:

Recept:
- 4 clRoyal vodka,
- zöld alma likőr,
- limelé.

Ezeket jéggel, shakerben összerázzuk, majd pohárba öntjük. Egy igazi csajozós koktél, a háttérben a Scootertől a 'How much is the fish' című számot halljuk lelki füleinkkel.

 

Recept:
- 8 cl Royal vodka
- szóda
- dinnye szirup

Képzeljük el egy 38 fokos nyári napon, mennyire csúszna, te jó ég! Már reggel 11-kor, amikor felkelünk, a kávé mellé mehet!

Recept:
- 4 cl Royal vodka (bár feltalálója szigorúan 8cl-el issza)
- 2 csepp eper szirup
- 1dl feketeribizli lé
- 1 dl szóda
- 4 cl citromlé
- jég

Ez is olyan sunyi, trükkös koktélnak tűnik, amiből észre sem veszed és már megittál hármat, utána meg mész imbolyogni szerb lányokkal a saslikoshoz, meg indokolatlanul meghívsz bármire bárkit, aki ad egy pacsit.

 

És akkor jöjjön az igazság pillanata! Rajtad múlik, ki nyeri meg a győztesnek járó wellness csomagot: a fesztiválbelépőt, a festivál ideje alatti ellátást a saját koktéljából, és a szezonra való felkészüléshez a 6 üveg Royal vodkát!

Szavazz hát!

A legmenőbb ROYAL koktél, és a szavazás győztese szerinteeeeeem aaaaaaa:

Összesen 2324 szavazat érkezett.
  • Fánci kapitány! 22
  • MKifogás 1254
  • Tyomasztikus gyümölcskoktél SZINtiszta Royallal 1048

Szavazási határidő: 2016. február 23, 23:59

A győztest ez alapján a szavazás alapján hirdetjük ki. Segítsetek megkoronázni a nyár királyát, hátha meghív benneteket a nyáron egy koktélra Viki, Marci vagy Tyoma!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.