A Luminox már hosszú évek óta dolgozik együtt a világ legkeményebb kommandósaival, hogy folyamatosan fejleszthesse, finomíthassa az óráit, míg végül tökéletesen meg nem felel a magas elvárásoknak.

Az együttműködés során felhalmozott tudás és tapasztalat segítségével ma már képesek összerakni a legellenállóbb, legpontosabb és legnagyobb alapossággal megtervezett időmérőket. Nyilván nem véletlen, hogy az elitkommandósokon kívül tűzoltók, rendőrök és profi búvárok is előszeretettel válogatnak a Luminox kínálatából szerte a világon.

A 200 méterig vízálló, és régóta népszerű Navy SEAL Colormark számlapját edzett kristályüveg védi a karcolásoktól és különböző behatásoktól, a mutatói az egyedi kialakításnak köszönhetően mindig világítanak a sötétben a jó leolvashatóság jegyében, ezt leszámítva viszont abszolút fekete köntösbe bújtatták, hogy passzoljon a lopakodó stílushoz.

Természetesen az órát egy svájci kvarcszerkezet működteti, szíjból pedig kettőt is adnak hozzá. Az egyik erős, mégis könnyű és kényelmesen viselhető polikarbonátból készül, a másik pedig egy klasszikus, fekete gumipánt. Tartozik hozzá persze egy kétéves, nemzetközi jótállási kártya is, ha bármi gond adódna.

Ha megtetszett az óra, az Amazon kínálatában 200 dollárért (51 ezer forint) megtalálod. Ha az elitkommandósoknak megfelelt, talán nálad is átmenne a teszten.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon