Szívesen látnánk vasárnap a fa alatt a Bell & Ross új limitált szériás karóráját

Korábban már mutattunk egy jó kis videót a francia luxusóragyártó termékeiről, és akkor úgy fogalmaztunk, hogy "az 1992-ben alapított Bell & Ross karórái arról híresek, hogy nem ragaszkodnak a bevált formákhoz, szeretnek és mernek újítani, kísérletezgetni. Aztán ez vagy bejön valakinek vagy nem." Nos, a legújabb modell nekünk eléggé bejön.

A márka újra piacra dobja a népszerű BR01 "Burning Skull" vagyis lángoló koponya névre keresztelt kollekcióját, ám ezúttal bronzból készítik el az óra tokját, ráadásul csak 100 darabot adnak el belőle, ezzel is növelve az értékét.

Az óralapon ott virít tehát a háromdimenziós koponya, ezúttal tehát bronzból, ami az idő előrehaladtával egyre patinásabb külsőt kölcsönöz az eszköznek. Érdekesség, hogy mindezt hasonló eljárással készítik el, mint ahogyan a pénzérméket. A koponya körül, díszítés gyanánt pedig az elmaradhatatlan lángnyelvek is megjelennek.

Az órában egyébként egy mechanikus automata szerkezet működik, és 100 méterig vízálló. Az egyetlen gond az, hogy ez a bronz modell csak Kínában és Hongkongban kerül piacra, szóval meg kell dolgozni érte, ha mindenképpen ilyet akar az ember a csuklóján hordani. Az árát egyelőre nem tudjuk, de viszonyításképpen az ezüstből készült verzióért 2 millió forintot kérnek...

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon