Mint minden éven most is tanácstalanul állsz, mivel lepd meg a csajodat karácsonyra, aki ráadásul igazi sportbolond? Igazából azt sem tudod, hova, merre indulj vagy milyen oldalakat böngéssz a neten? Akkor ez a cikk most tényleg neked szól!

Van egy jó hírünk: a mitvegyekacsajomnak oldalt egy olyan klassz csapat készíti, akik időt, energiát és fáradságot nem sajnálva gyűjtik össze a vagányabbnál vagányabb ajándékötleteket, amikből aztán nyugodt szívvel mazsolázhatsz a sportbolond csajodnak is.

Vagányság eleganciával fűszerezve –  KAZAR Ladies’ Black Bag

Klasszikus fekete „mindenhova jó” táska egy kis eleganciával és vagánysággal felturbózva. Ha ebbe a táskába egyszer belepakol, sosem fog belőle többet kipakolni az egészen biztos, ráadásul mindegy, hogy divatőrült, sportos vagy hipszter, ez a táska minden stílushoz igazi jolly joker!

Megnézem a KAZAR Ladies’ Black Bag táskát.

Amitől teljes lesz az elolvadás – Love Letters of Great Men

Beethoven, Napoleon, Byron, Victor Hugo és még számos történelmet író férfi érzelmes levelei életük nőinek egy csokorban – ennél szebb módon szerelmi vallomást tenni nehéz lenne. Ettől az ajándéktól még a legsportosabb és legkeményebb női szív is elolvad.

Megnézem a Love Letters of Great Men könyvet.

A jóga-őrült csajok minden álma – UTAZÓ JÓGASZŐNYEG – AAMANI / YOGADESIGNLAB

A jóga a csajok egyik kedvenc rekreációs és sport elfoglaltsága, az egyik legszebb és legnőiesebb formája a sportos relaxációnak. A te csajod is imád jógázni akkor ezt a jógaszőnyeget, ami törölköző is egyben imádni fogja!

Megnézem a UTAZÓ JÓGASZŐNYEG – AAMANI / YOGADESIGNLAB jógaszőnyeget.

Az egészséges életmód nagyköveteinek – Fitbit Charge 3 Special Edition

Az egészség az új őrület, ez a trekker pedig amellett, hogy hasznos a hétköznapoktól kezdve a sportoláson át az egészségmegőrzésig, gyönyörű tipográfiával és magával ragadó levendula szíjjal hibátlan döntés!

Megnézem a Fitbit Charge 3 Special Edition órát.

 Bevállalós, igazi egyéniségeknek – a ARKET melegítő fejpánt

Igazából a csajok imádnak mindent, ami ebből a fajta bárányos gyapjúból van, fejpántot hordani pedig tök poén, pláne ha még melegít is. A sportbolondoknak pedig gyakorlatilag alapdarab a téli outfithez!

Megnézem a ARKET melegítő fejpántot.

(címlap fotó: unsplash)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon