Tuti ajándékötletek a férfi rokonoknak

Mindig azt hisszük, hogy a nőknek a legnehezebb ajándékot venni. Ez igaz is, de azért elég fejvakarós az apu, öcsi, sógor kör is. Sebaj, összeszedtük azt a négy ajándékot, aminek a kibontása után őszinte lesz az öröm az arcokon.

Withings hibrid okosóra

A Withings új pulzusmérős okosórája, a Steel HR Sport a legjobb ajándék az aktív élet megszállottjainak, hiszen 0-24-ben követi az aktivitásukat, ráaádsul a VO2 max értéket használva az edzettségi állapotot is felméri. Már a dizájnja is meggyőző, de az öcskös szája tuti a füléig szalad, amint elárulod neki, milyen funkciói vannak. Mármint az órának.

Szóval, összesen 30 féle sportág workout módját állítgathatja rögtön a karján, és így folyamatosan hasznos infókat kap az edzésmunkájáról.

Az alapvető mozgásokat magától is felismeri az óra, a csatlakoztatott GPS funkciónak köszönhetően a telóval összekötve pedig a köridőt, távolságot és az útvonalat is remekül lekövetheti. És az megvan, hogy az aksija 25 napon át bírja a kiképzést?

Sennheiser vezetéknélküli fejhallgató

A Sennheiser márkát senkinek sem kell bemutatni. A világ egyik legjobb audio termékeket gyártó cége, amely a Momentum True Wireless fülhallgatóval még emelt is a téten:

úgy szól, mintha a stúdióban hallgatná a kedvenc bandáját.

Egyetlen érintéssel aktiválhatja az okos asszisztenst, és nem, nem kell félnie, hogy kiesik a füléből sportolás közben. Ha minőségi zenehallgatásról beszélünk, ezzel nem lehet félrenyúlni.

Rok kávéfőző

Csak komoly kávéimádóknak! Ezzel a mechanikus géppel tökéletes kávét lehet főzni, amellett, hogy a design sem utolsó. Jól látod, mechanikus, szóval nem kell hozzá áram, csak kávé, forró víz, meg a nyers erő.

Könnyen magával viheti bárhová, és szó szerint karnyújtásnyira lesz tőle egy finom, krémes presszókávé. Ha pedig fullba akarod tolni, vedd meg hozzá az őrlőt is!

Oxygén Wellness bérlet

Az Oxygén Wellness bérlettel nem csak sportolási lehetőséget adsz ajándékba, mert a hely abszolút alkalmas lazításra is. Amit akar, bármit megkaphat a csillezéstől a személyi edzőig, legfeljebb attól kell tartani, hogy el sem lehet majd rángatni az új törzshelyéről.

Mert a szép környezet, a kulturált személyzet, szóval minden adott a kikapcsolódáshoz.

Ha most nem találtad meg az igazit, ne csüggedj, jövünk még ötletekkel. Stay tuned!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon