Az Absolut Vodka beindítja országos bártenderversenyét, hogy megtalálja, ki dobálja a leglátványosabban a palackokat, rázza a shakert és keveri a legördögibb koktélokat.

Hogy ki lesz az Absolut Unique Bartender? Az, aki úgy kever, mint senki más, aki nem ismer lehetetlent, ha koktélokról van szó, és a vendéglátás a kisujjában van. A bartenderek november 25-én éjfélig, azaz vasárnapig jelentkezhetnek.

De mi a helyzet azzal, aki a pult másik oldalán ül? Ha tudod, hogy ki keveri az ország legjobb Cosmóját vagy Bloody Maryjét, ne habozz megosztani velük! Bárki nevezheti kedvencét az Absolut Unique Bartender posztra november 25-éig.

Az Absolut Vodka célja, hogy a bártenderek a való életben, a munkájuk során mérettessenek meg.

A verseny menete

A beérkezett nevezésekre az első körben november 26. és december 9. között szavazhat a közönség, természetesen mi is figyelemmel kísérjük majd a verseny alakulását.

A népszerűség mellett azonban a tudás is fontos, ezért az Absolut Vodka minden résztvevő tudását próbára teszi majd egy teszt segítségével. A tíz legnépszerűbb és a tíz leggyorsabb hibátlan tesztet kitöltő bártender kerül be a top húszba. Ezt követően az Absolut egy Titkos Vásárló segítségével, előre meghatározott szempontok alapján nézi meg a versenyzőt a munkahelyén.

A legjobban teljesítő bártenderek kerülnek be a Titánok közé, akik közül a végső összecsapás során, a január 21-én megrendezendő Titánok Harca Unique Edition versenyből kerül ki az Absolut Unique Bartender.

A nyeremény

A legjobb egy különleges, személyre szabott, privát Bartender Coachingot nyer Nagy Zoltánnál, a London Academy of Bartenders vezetőjénél, a Boutiq’Bar tulajdonosánál, valamint részt vehet egy kétszemélyes hétvégén az Abacus Business & Wellness Hotel****Superior- ban. Emellett egy Absolut Unique bárszettel is gazdagodik, továbbá jelentős médiaszereplésben is része lesz.

És hogy miben más ez, mint a többi bártenderverseny? Hogy minden real life történik, hiszen bárki beajánlhatja kedvencét a pult mögül, és a legjobb húsz versenyzőt is munkája közben teszteli a Titkos Vásárló. Végül pedig a Titánok harca alatt is mindennapi feladatokat kell a pult mögött megoldaniuk.

Jelentkezés

Jelentkezni és jelölni a [email protected] címen lehet, ha pedig valaki közvetlenül regisztrálna, azt is megteheti az Absolut Unique Bartender-appon keresztül.

További infó, regisztráció az Absolut Facebook-oldalán!

Egy különleges üveg

A verseny apropója az Absolut Unique, legújabb limitált szériájú, egyedileg tervezett és sorszámozott Absolut Vodka üvege.

Minden üveg egyfajta műalkotás – egyedi tervezésű és festésű, sorszámmal ellátott. Ahhoz, hogy valóban egyedülálló limitált szériát hozhasson létre, az Absolut átalakította a teljes gyártósort, és az emberi és gépi technikát vegyítette némi véletlenszerűséggel. Az eredmény közel négymillió feltűnően kialakított Absolut Unique üveg: mind éppoly egyedi, mint a vásárlóik!

Az Absolut Unique üvegekkel most egy egyedi iPadet és exkluzív Absolut Vodka ajándékokat nyerhetsz. Nincs más dolgod, mint beszerezni a saját limitált, sorszámozott darabodat, és regisztrálni az Absolut Vodka Facebook-oldalán található applikáción keresztül!

(x)

Tovább a:
Legfrissebb cikkekhez

A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez: A Föld leggyönyörűbb, alig ismert helyei

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

A borotválkozás egy másik szintje: ismerd meg a Braun S9 Pro+-t, a márka eddigi legjobb elektromos borotváját

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés