Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Palomo Spain 2017/18-as őszi-téli férfi(?)kollekcióját nehéz két émelygés között értelmezni.  (Mellesleg itt a főképen egy magyar srác, bizonyos Kaszkadőr László látható...)

A 2017 február 3-án bemutatott kollekció a Sexual Object címet kapta – valószínűleg a túlzóan nőies, transzvesztitába hajló, rokokós cipellőkkel meg szőrös lábra húzott harisnyakötőkkel durván túltolt darabok arra utalhatnak, hogy a férfiak női ruhába öltöztetve szexuális tárgyiasítás áldozatai lehetnek. Vagy nem. Lényeg, hogy már kezdtük azt hinni, hogy mindent láttunk és akkor… szembejött ez. És nem egészen értjük azt a trendet sem, hogy miért kell feltétlenül minden férfit nőnek, méghozzá elcseszetten értelmezett nőnek öltöztetni – értjük, hogy nagyon sok kulturális és szubjektív normákra vonatkozó kérdés van benne, meg genderneutralizmus, meg a nemedet majd te döntöd el felnőtt korodban, blabla, értjük, de csak nézzük ezt és nem tudjuk nem azt érezni, hogy valami gecire nincs rendben, ha ilyenek születnek.

De döntsd el te, mit gondolsz – csak azért készülj fel, mert elég durva galéria jön.

Nem tudunk mit hozzáfűzni – csak azt a reményünket, hogy ez csupán a divattervező valahol megborult fétiseinek kivetülése és a New York-i divatbemutatón a fashioniszták egymás közt rámatyiztak, hogy ouh la la, mennyire haute couture, de aztán ott is marad a kifutón és nem lesz semmi esetre sem trenddiktáló kollekció.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.