Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szeptember végén, október elején ugyebár részegek milliói lepik el Münchent, hogy részesei lehessenek a világ egyik legnagyobb népünnepélyének. Az adidas is igyekszik kihasználni ezt a lehetőséget, mégpedig egy zseniális ötlet segítségével.

Kitalálták ugyanis, hogy elkészítenek egy különleges lábbelit, amely kimondottan az Oktoberfest hagyományai előtt tiszteleg, tökéletesen passzol a hagyományos viseletekhez és ami a legfontosabb; nyugodtan leöntheted sörrel, nem lesz tőle semmi baja.

A klasszikus formatervezésű cipellő kiváló minőségű, barna bőrből készül, amelyen igen jól mutat az aranyszínű három csík, valamint a "Prost" (németül egészségedre) felirat. A sörállóságról - már ha van ilyen szó egyáltalán - egy különleges bevonat gondoskodik, amivel ellátták a cipő felső részét.

Az adidas München "Oktoberfest" szeptember másodikától lesz kapható, tehát a nagy eseményig bőven beszerezhető. Az ára inkább a német pénztárcákra szabott, hiszen 200 euróért kínálják, ami 61 000 forintnak felel meg. Stílszerűen egy sörös korsót is mellékelnek hozzá.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.