Vannak olyan márkák, amiktől folyamatosan új, innovatív, előretörő, hatalmas ötleteket várunk. És vannak a jólnevelt klasszikusok, a luxus, az időtállóság hírvivői, akiket pont azért szeretünk, mert alig változnak. Ilyen az Omega is.

Szerencsére ezt a cégnél is tudják, és most, hogy megünnepeljék a luxusóra 60. születésnapját, újra kiadják limitált mennyiségben a cég három ikonikus modelljét, az eredeti Speedmastert, a RailMastert és a Seamastert.

A régi modelleket digitálisan szkennelték, és minden apró részletet, minden egyes millimétert rögzítettek, hogy a svájci szakemberek tökéletesen tudják reprodukálni a legelső órákat, ráadásul úgy, hogy élesen el is válasszák a modern változatuktól.

Minden egyes időmérőből csak 3557 darabot gyártanak, és retro díszdobozban, kiegészítő szíjjal dobják piacra - már amennyiben nem kelnek el még a megjelenés előtt, ahogy az lenni szokott.

Ráadásul a legnagyobb gyűjtőknek egy 20 ezer dolláros, azaz közel 6 millió forintos csomaggal is készülnek, amelybe a három óra mellett egy fa szíjcserélő szerszám és egy bőr óratartó is kerül bónuszként.

A szettből csak 557 darab készül, és talán nem lesz még egy ilyen alkalom, úgyhogy siessen, aki teheti...

(via Omega)

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon