Ez a tíz legszexibb férfifoglalkozás a nők szerint
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ahogy vannak szexi női hivatások, úgy enyhén szólva a nőket sem hagyja hidegen, mit dolgozik a férfi. Tíz vonzó foglalkozást mutatunk, ami valamit nagyon beindít a női fejekben, szívekben és ott a combok között.

Az egyenruha vonzereje

Igazából három szakmát is egybehúzunk ezzel az empirikusan igazolható ténnyel, miszerint az egyenruhák nagyon, de nagyon vonzzák a nőket. Így a rendőrök, katonák és tűzoltók mind elég nyerő pozícióban vannak a hivatást illetően, hogy bevágódjanak egy nőnél. De persze nem csak az uniformisról van szó, hanem arról, hogy ezeket a szakmákat általában összekapcsoljuk az emberek szolgálatával, a jó ügyért való harccal, az elesettek védelmével és a segítségnyújtással – ezek pedig mind-mind nagyon vonzó férfitulajdonságok egy nőnél.

Építész

Ha egy nő azt hallja, egy férfi építész, a következő kép ugrik be neki: egy sármos férfi egy hatalmas, tervrajzokkal teli asztal előtt feltűrt ingujjal beletúr a hajába, miközben a tekintete kreatív gondolatokat sejtetve a messziségbe réved gyönyörű, formatervezett loftlakása közepén. Okos, szexi, kreatív, jól keres, stabilitást és tervezői erőt sugároz, valamint kitartást és elhivatottságot: teljes afrodiziákum.

Orvos

Az orvosokat ugyanolyan misztikus, konkrét okokra nehezen visszavezethetően szexi aura lengi körül a nők szemében, mint a férfiaknál az ápolónőket. Van valami beindító a fehér köpenyben, a kézbe fogott lázlapban, az arcukra írt felelősségtudatban, a műveltségben, képzettségben és nem elhanyagolhatóan a segítségnyújtásban, gyengédségben is.

Öltönyös urak

Ügyvéd, jogász, NAV-ellenőr, bróker, marketinges és a többi: a hivatalos megjelenést igénylő szakmák nagyon sok nő szemében vonzóak. És nem is feltétlenül azért, amit hinnénk (a nők mind a pénzre hajtanak sztereotípia), hanem a számokkal, joggal, hivatalos dolgokkal való bánás mágikus hatalmáért, a pénzvilágba való okos belelátásáért és az öltöny kölcsönözte szexi, elegáns, ápolt és Wall-street-farkasa megjelenésért, ami nagyon sok képzettársítást hordoz; stabilitást, agyafúrtságot, megalapozottságot, hosszú távon való gondolkodást. Összességében: a hatalomért. Meg azért, mert egy ilyen ember tud asztalt foglalni a Dorsiában.

Pultos, pincér, mixer

A vendéglátóiparban baromi jól jön, ha az ember fia nem csak ügyes és talpraesett, hanem mosolygós, jóképű és kedves is – a vendégeknek tartogatott tízwattos mosoly pedig nagyon sok nő térdeit kocsonyásítja. Plusz jópont, hogy a mixerfiúval nem is nehéz jóban lenni; a harmadik kör után már úgyis a csajról fogja elnevezni a következő koktélját. Az imént felsorolt szakmákkal ellentétben itt a megnyerő modor, az odafigyelés, a szemtelen lazaság és a flörtpozitív romantika gyújtja be a női motorokat.

Művészkalap

Régi közhely, hogy a zenészekre buknak a nők – mondjuk úgy, hogy leginkább a tinilányok epekednek a kedvenc énekesükért meg könyörögnek a Smells Like Teen Spiritet is hamisan játszó barátjuknak, hogy írjon nekik egy szerelmes dalt. Persze felnőtt nők számára is nagyon vonzó a zenészlét: a hangszer és a hang misztikuma, a zenészek rejtélyes világa, a romantika és a rajongás mind-mind bepárásíthatja a két comb közti lelkesedést. De nem csak a zenészek arathatják le ezeket a babérokat: a színész, író, festő és a többi művészember is legtöbbször a női szívek megrontója.

Sportoló

Kidolgozott test, céltudatosság, erő, küzdés és kitartás: a sportoló férfiak a legtöbb nő szemében rettenetesen szexi hímpéldányok.

Pilóta

Végül van valami rejtélyes, elképesztően komoly és misztikus a pilótákban: egyszerre kalandvágyó, akár óceánokat átszelő fenegyerekek, miközben megtestesítik a felelősségteljességet és a stabilitást is – folyamatosan mások életéért felelnek. (Mellesleg ne felejtkezzünk meg arról, hogy a dolog fordítva is működik: a légiutas-kísérő hölgyek a top legszexibb foglalkozást űzik a férfiak szerint!). Emellett a pilóták tanult, képzett emberek, nagyon szépen keresnek és itt is befigyel a fent említett egyenruha varázsa. Nőknél adu-ász.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.