Egyre jobb és jobb okosórák jelennek meg a piacon, de vééégre eljött az idő, amikor a divatbolondok is teljesnek érezhetik magukat. A Louis Vuitton ugyanis kihozta az első okosóráját, a Louis Vuitton Tambour Horizont, ami egyébként meglehetősen pofásra, színesre, izgalmasra sikeredett.

Egyesek szerint még az Apple okosóráját is képes lehet megszorongatni, bár efelől, ha az árcédulából indulunk ki, azért akad némi kétségünk. Az viszont biztos, hogy dizájnban eléggé odarakták magukat a tervezők a francia cégnél.

A Tambour egyébként a franciában dobot jelent, amire a forma alapján nem is túl nehéz asszociálni. A tok 42 mm széles, 12,5 mm vastag és az oldala kissé homorú, így tényleg egy dob hatását kelti.

A Louis Vuitton Tambour Horizon két szemetgyönyörködtető kivitelben kapható, amelyek 30 méterig vízállóak, és a zafírkristály üveg alatt megbújó AMOLED érintőképernyőjük 22 órán át rendelkezésre áll egyetlen feltöltéssel.

A smartwatch elkészítéséhez a Louis Vuitton a Google-lel és a Qualcommal bútorozott össze, így az órán az Android Wear 2.0 fut, ami kompatibilis az Android és az iOS legújabb verzióit futtató eszközökkel.

Az óra mindent tud, amit egy okosórának illik: értesítéseket küld, hívást fogad, e-mailt jelez, zenét szolgáltat vagy épp lépéseket számlál, ha kell. Ezen túl az órára két utazási app is került, az egyik a My Flight, ami az utazási adatainkat teszi naprakésszé, a másik a City Guide, amiben szállodák, éttermek, szórakozóhelyek kínálatát böngészhetjük.

Az okosóra egyébként unisex, és rengeteg testreszabási lehetőséggel rendelkezik. Például több mint 30 különböző stílust választhatunk ki a kijelzőhöz, rengeteg szíjjal variálhatjuk és egy csomó kiegészítő is kapható hozzá, természetesen LV monogrammal a középen.

Az óra egyébként 2,450 dollárról indul, a fekete változat pedig már akár 2900 dollár, azaz 760 ezer forint is lehet.

(via A Blog To Watch)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon