Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az angol labdarúgó-bajnokságban nemrég ért véget a téli szünet, az Everton két labdarúgója, Dominic Calvert-Lewin és Tom Davies pedig trópusi vakációzás helyett a New York-i Fashion Weekre látogatott el.

És ha már elmentek, felöltöztek. De hogy! Úgy, ahogy csak egy fessönista focista tud. Természetesen több szettet is magukkal vittek, mi viszont ezt az első képeiket elemeznénk ki jobban, amelyeken Michael Kors cuccokban feszítenek.

  • Dominic Calvert-Lewinon, a liverpooli kékek idén berobbant fiatal csatárán (az alsó képen balra) egy széles gallérú rózsaszín ing, egy mintázott mandulabarna zakó, régi szabású szövetnadrág és egy elegáns fekete cipő van. Ez így leírva nem is hangzik olyan rosszul, azonban ha ránézel, szinte érzed nagyapád ruháinak a dohos szagát, amelyeket magára kapott a '62-es Anna-bálon.
  • Tom Davies (az alsó képen jobbra) lényegében egy kockamintás barnás köntösben, szürkéskék sálban, valami világossárga nadrágban, és egy rikító lila hegyesorrú cipőben tolja. MIAFASZ? Na ja, igen. Amikor az ember ilyet lát az utcán, megriad, és azonnal csekkolja az újságok, híradók „eltűnt, vigyázat, veszélyes” jelmondatú hirdetéseit, adásait.

Az persze alap, hogy nem mindenkinek telik vagy van szükséges márkás, nívós göncökre, néha pedig a szükség igazán nagy úr, és az ember azt veszi fel, amit épp tud; ez a két focista azonban vagyonokat költött arra, hogy úgy nézzen ki, mintha csak egy másik bolygóról érkezett volna, onnan is egy rendesen elzárt szanatóriumból. Na jó, Calvert-Lewin nem, ő simán időutazó.

Egyébként témába vág:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.