Tom Hardy, Adam Driver, Chris Hemsworth. A közös bennük nemcsak az, hogy korunk legismertebb, legvonzóbb férfiszínészei közé tartoznak – nevezhetjük őket bátran stílusikonoknak is, akik karizmájukkal és egyedi megjelenésükkel a filmvásznon kívül, a hétköznapok világában is felhívják magukra figyelmet.

Tom Hardy

Tom Hardynak egészen biztosan nem kell férfiasságért a szomszédba mennie. Az angol színésszel – aki az elmúlt években például a Mad Maxben, a Warriorban és a Legendben is főszerephez jutott – a magánéletben sem érdemes packázni, nemrég ugyanis egymaga levadászott két tolvajt Londonban.

Ennek ellenére ne higgyük azt, hogy a brit alfahím csupán két biten mozog, és hogy nem rendelkezik kifinomult ízlés- és stílusvilággal.

A ruhatárában a klasszikus darabokon van a hangsúly, ezeket ugyanakkor remekül variálja a gengszter elemekkel – de persze a jelszó: minőség mindenek felett. Tavaly például a Dunkirk premierjén tett le stílusmérföldkövet, amikor pazar módon kombinált egy három részes Gucci öltönyt különféle kiegészítőkkel – nyakkendővel, nyakkendőtűvel, gyűrűkkel, karórával és díszzsebkendővel. De a háromrészes öltönyön kívül a farmering és a pilótadzseki is jól illik a fazonjához. De igazából bármi.

Hardy a Dunkirk premierjén

Adam Douglas Driver

A kaliforniai Adam Drivert a 2012 és 2017 között futó Girls című sorozata tette ismertté, majd később többek között két Star Wars-epizódban is szerepet kapott. A jóval magasabb, más arc- és testfelépítésű színészhez kevésbé illenek úgy a tekintélyt parancsoló, maszkulin ruhadarabok, mint Hardyhoz. A színész sokkal inkább a kockás ing, kardigán, kötött pulcsi triumvirátusra esküszik, persze mindebbe belevisz nem keveset a szakadt grunge életérzésből is, hogy az egyedi, önazonos megjelenés garantálva legyen.

A legstílusosabb színészek között számon tartott Adam Driver a modellszakmában is tevékenykedik, és a rocksztárra hajazó fizimiskához természetesen a farmering és a bőrdzseki is kiválóan passzol.

Chris Hemsworth

Mi az, ami az utcákon mászkáló Thor egyéniségéhez a leginkább illik, tehetnénk fel a kérdést. Talán nem gondolnánk, de a 34 éves Chris Hemsworth legszívesebben letisztult, minimalista cuccokban tolja végig a hétköznapokat. Közben természetesen az eleganciáján és a karizmáján sem esik csorba.

Olyan darabokkal, egyszerű fazonokkal operál, amelyek nem mennek ki a divatból: jöhetnek egyszínű pólók és kabátok, na és persze a jól szabott zakók, vászonnadrágok és bakancsok is részét képezik az ausztrál színész öltözködési repertoárjának. Lehet, hogy egy közel százkilós, mozivászonról kimászott istentől nem pont a gyakran laza, szomszédfiús outfitet várnánk, ugyanakkor elnézve ezeket a fotókat kijelenthetjük: teljesen összeáll a dolog.

Ez is érdekelhet:

A hetvenes évekig ment vissza az időben a kasmírkirály Cucinelli - Roadster

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját a főleg kasmír anyagra építő prémium ruházati termékeivel világhírűvé vált márka, a Brunello Cucinelli. A jeles évforduló alkalmából a birodalom bemutatta a 2018-as őszi-téli kollekcióját, amely a hetvenes évek végét hozza vissza - természetesen újraértelmezve. Exkluzivitás és csúcsminőség. Ez a két legfontosabb hívószava az 1978-ban alapított itáliai cégnek.

És ezt olvastad már?
Fából alkotott dizájnsúlyzót egy olasz cég