Hordhat egy férfi ékszert?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hacsak nem vagy az aktuális rapper sztár, akkor nem indokolja semmi, hogy ellenkezve a gravitációval 10-150 kg arany legyen rajtad. Egy-egy jól megválasztott darab tökéletesen kiegészíti az outfited. Íme, hogy milyet és mennyit hordj, hogyne toljanak ki a következő kiskocsival  a színesfém telepre.

Nem vagy egyedül, ha ezek után a rosszul lét kerülget, úgyhogy evezzünk csendesebb vizekre. Szívünk szerint órával kezdenénk, és órával zárnánk a sort, de azokkal úgy is teleszórjuk a magazint, és valljuk be, van élet az órán túl.

Karkötő

Vannak azok a darabok, amikmár ránézésre gagyik, de egy jó Thomas Sabo-val szinte lehetetlen, hogy mellé lőj. Léteznek azok a darabok, amik képesek a farmer póló összeállítást felhozni az alap outfitek sorából. EZ AZ!

Nyaklánc

Töröld ki a szótáradból a „fuksz” fogalmát, na meg a horoszkópos nyakláncokat is. Szerinted ki kíváncsi rá, mi a csillagjegyed? Nőj fel a feladathoz, és viselj úgy nyakláncot, mint egy igazi férfi. Vékony lánc, tematikus medál és király összhatás. Ebben az esetben az sem baj, ha Armani...

Gyűrű

Nem elég, hogy gyűrű, legyen pecsétgyűrű. Tudjuk, hogy a trendek néha kispadra ültetik ezt darabot, de mi adunk neki egy esélyt. Buktatók azért vannak, mint például a kapuzárási pánikkal küzdő autószerelő feeling, de ha jól megválasztod már messziről sugározni fog rólad a STÍLUS. Sokat segít a kívánt hatás elérése érdekében, ha nem apukád ballagási gyűrűjét kaparod elő a fiókból.

Utolsó tanácsként az örökbecsű „ a kevesebb néha több” mondást húzzuk elő.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.