A luxusóráiról híres svájci Bucherernél valami nagyon elgurulhatott, mert olyan egyedi Harley-Davidsont készítettek, aminek a láttán még egy aranyozott Lambóval száguldozó szaúdi olajsejk is eléggé megszédülne.

A nagyon látványos, kék-arany motor egy sima, 16 ezer dolláros Harley-Davidson Softail Slim S-ként kezdte a pályafutását, ám mire a Bünderbike motorkészítő műhelyben végeztek vele, az ára egy picit megugrott, így a közel 1,9 millió dolláros, avagy

ez lett a valaha készült legdrágább motorbicikli (nem számítva persze azokat a mocikat, amelyek árverésen cseréltek gazdát).

A jelentős értéknövekedés főként annak köszönhető, hogy a Bucherernél gyakorlatilag gyémántra cserélték a fémet és a műayagot, így a motort összesen 360 darab gyémánt díszíti,

A rongyrázás szintjére jól jellemző, hogy a motor oldalában van egy bura, ami alatt egy gyémántokkal körberakott ötkarátos gyémántgyűrűt találunk, mert miért ne? Fura, de az elképesztő luxyzás közben valahogy mégis sikerült olyan motor összehozniuk, ami baromi jól néz ki, a motortér kék színű LED-es világítása például igazi telitalálat, de a Blue Edition Harley összességében is eléggé gusztusos darab.

Ha esetleg motorrajongó olajsejk vagy, akkor a rossz hír, hogy hiába lenne rá 1,9 millió dollárod, a moci nem eladó, viszont szabadon megtekinthető a Bucherer londoni boltjában.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon