Mert egy Lamborghinit mégsem hordhatsz a karodon, de ha a Master Grande Tradition Grande Complication van a csuklódon, akkor mindenki tudni fogja, hogy egy Aventador, vagy minimum egy ezzel egyenértékű Rolls-Royce, Ferrari, esetleg Aston Martin parkol a garázsodban. De leginkább az összes egyszerre.

Ami miatt Jaeger-LeCoultre órája egész biztosan jó választás, hogy akinek egy 415 ezer dolláros óra feszít a csuklóján, annak már igazán nem kell amiatt magyarázkodnia, hogy ennek mi értelme. Praktikus szempontból nyilván semmi, hiszen hajszálpontos órát ennél már jóval olcsóbban is kapsz, és gyémántberakásos, aranyból készült vagy mit tudom én, meteoritból faragott órát is minden bizonnyal találsz a 116 millió forint töredékéért is.

Amit itt kapsz, az az exkluzivitás. Ahogy Richard Pilipps-Carter, az óra alkotója fogalmazott: ők az órakészítők órakészítői, amivel arra utalt, hogy aki annyira ért egy órához, mint egy órásmester, az Jaeger-LeCoultre-t hord. Ebben van is valami, hiszen a Grande Complication óra minden egyes alkatrésze német ezüstből készült (ami minden bizonnyal jobb, mint mondjuk a kínai ezüst), az 527 kisebb-nagyobb mütyürből álló óraszerkezetet pedig nagyjából két évbe telik elkészíteni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon