Izgalmas könyvek társaságában elmerülni a Stephen Hawking lakosztályon

Ha egy igazi könyvmoly vagy, és a tudás féktelen habzsolása az egyik legnagyobb hobbid, akkor bizonyára nagy nehezen beletörődnél abba, ha a Cambridge-i Egyetemen eltölthetnél egy napot vagy egy éjszakát. De ha ez mégsem jönne össze, a szintén cambridge-i University Arms Hotel kapuja még mindig nyitva áll előtted.

Az 1834-ben felhúzott épület alapos ráncfelváráson esett át, hiszen négy éven át újították, és nem hiába hívják mini Buckingham-palotának. A 192 szoba között akad 9 lakosztály is, amely olyan legendás öregdiákok után van elnevezve, mint például Stephen Hawking. A hotel egyebek mellett egy nagyon gazdag és értékes könyvtárral is büszkélkedik, amely valóban méltó ahhoz, hogy ilyen jeles, illusztris emberek nevét viselje egy-egy szoba. De ha ha elég volt az olvasásból, akkor az elmélkedést akár a közeli Parker's Tavernben is folytathatod egy pint sört társaságában.

Ez is érdekelhet:

Építészeti bravúrokkal öltözött új ruhába a múlt ezekben a gyárból lett luxuslakásokban - Roadster

Beton, tégla, fém és üveg. Óriási ablakok, omladozó falak, és a mögöttük rejlő nem mindennapi történetek. Gyárépületek, melyek ma luxuslakásokként élednek újjá, miközben egyes elemeikben megőrzik a múlt emlékét. Az Amerikában évtizedek óta hódító loftjelenség az egész világon megvetette a lábát, mi pedig bármit megadnánk, hogy eltölthessünk pár napot az alábbi otthonok valamelyikében.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon