Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt ugyebár eddig is tudtuk, hogy Conor McGregor az elveszített bunyó után elugrott Ibizára pihengetni és lazulni kicsit a családjával és a barátaival. A nyaralását azonban most jócskán feldobta egy brutálisan drága vitorlás jacht, aminek a látványától teljesen odáig volt.

A 360 millió dollárt kóstáló jacht látványa valóban impozáns lehet, szóval nem csodálkozunk rajta, hogy az ír ketrecharcos is csorgatta a nyálát. Az orosz milliárdos, Andrey Melnichenko tulajdonában lévő hajót Formentera (Ibiza alatti káprázatos sziget, ahol a milliárdosok előszeretettel nyaralnak) partjai mellett szúrta ki a UFC sztárja.

Először csak távolról csodálta a jachtot az igen egyedi Versace köpenyében

Aztán elővett egy távcsövet, hogy jó alaposan szemügyre vehesse, "mint egy kalóz a támadás előtt"

Quick scope of it before I depart like a pirate towards it.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

Néhány egészen közeli képet is posztolt róla

Egy jetskivel odamerészkedett az óriási hajó mellé, ami "úgy néz ki, mintha egy Bond-filmből származna"

Zoom in little super boat comes out the side camouflaged with the yacht like something out of a bond film. Can't believe this just pull up.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,


A 142.8 méter hosszú "Sailing Yacht A" egyébként nagyobb árbocokkal rendelkezik, mint a Big Ben, 8 fedélzete van, amelyek között liftek járnak, hatalmas medencével bír és egy víz alatti megfigyelőközpont is található benne. Az ír harcos állítása szerint számára ez egy újabb hatalmas motiváció, hiszen azt érzékelteti vele, hogy még nem érte el azt a szintet, amire vágyik. Néhány bunyóra még valóban szüksége lesz, ha ilyen jachtot akar venni magának.

(Instagram)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.