A végeredménytől függetlenül, a gigabunyó mindkét résztvevője hihetetlen összeggel a zsebben sétálhat majd haza (mondjuk előbb lehet, hogy egy kórházat is fel kell majd keresnie a vesztesnek), hiszen a hírek szerint McGregor 80 millió dollárt, míg Mayweather 250 millát kap a fellépésért. Plusz a nyertes egy egészen döbbenetes övet, amit immáron a nagyközönségnek is bemutattak.

És ha már egyszer a meccs is a példátlan felhajtásról és a példátlan pénzösszegekről szól, a győztesnek járó övnek is stílszerű nevet adtak. A krokodilbőrből készült "Money Belt" valami egészen elképesztően néz ki, és hihetetlen mennyiségű értéket tartalmaz.

UFC on Twitter

The "Money" Belt! The winner of #MayweatherMcGregor will receive this belt on Saturday! https://t.co/NU9bPD5oVP

A TMZ információ szerint

az Olaszországból származó krokodilbőrből készített öv 3360 gyémántot, 600 zafírt, 160 smaragdot és 1.5 kiló 24 karátos tömör aranyat tartalmaz.


Azt nem tudni, hogy pontosan mennyit érhet egy ilyen, ám ha abból indulunk ki, hogy a Mayweather–Pacquiao meccsen a győztesnek járó öv értéke 1 millió dollár (257 millió forint) körüli volt, nehezen tudnánk elképzelni, hogy ez olcsóbb lenne.

(via)

És ezt olvastad már?
A sör, amiért bármikor lenyúlhatsz, mégsem ihatsz belőle