Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

El tudod képzelni magad, amint egy esküvőn megjelensz a "fuck you" feliratos szettedben? Ha igen, akkor már rendelheted is.

Ha nem tudod, hogy pontosan miről is van szó, akkor először nézd meg ezt a korábbi posztunkat, amiben felhívtuk a figyelmet Conor McGregor öltönyére, illetve annak rejtett tartalmára. Ezt az egyébként rendkívül elegáns és minőségi öltözéket az első közös sajtótájékoztatón hordta az ír ketrecharcos.

Akkor egyértelmű volt, hogy ezzel a zseniális húzással kiütéssel nyerte meg a találkozót. Az persze továbbra is kérdéses, hogy ki fog győzni az augusztus végén esedékes gigabunyón.

A szóban forgó speciális öltönyt természetesen direkt McGregor számára tervezték egyedileg, méghozzá egy Los Angeles-i szabó, David August. Most azonban, egy limitált ideig bárki megrendelheti a sajátját. Mindegyik szett egyedi számozást kap, és David August is ellátja őket a kézjegyével. Az ára persze igen húzós, a "fuck you öltönyért" 6500 dollárt (1.7 millió forint) kérnek. Ha ez sem riaszt el, itt tudod alaposabban is szemügyre venni, akár meg is rendelni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.