Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kevés dolog hatott valaha annyira a rajongók érzelmeire, nosztalgiájára és odaadására a popkultúrában, mint a Star Wars univerzuma. Mutatjuk, hogy a Levi's®-ből mit hozott ki az őrület! Mi előre szólunk: nagyon vagány!

A Star Wars: A New Hope 1977-es debütálása óta az űrfantázia egy különleges helyet foglal el képzeletünkben, egy olyan helyet, melyet a rajongók alig várnak, hogy újra felkereshessenek decemberben, amikor  a Star Wars: The Rise of The Skywalker bekerül majd a mozikba. Az imádott történet, amely több, mint 40 évvel ezelőtt kezdődött, végre elérkezik a régen várt befejezéshez. Hogy emléket állítson ennek a pillanatnak, a Levi’s® - egy márka, amelynek szintén van tapasztalata a rajongás, a nosztalgia és az odaadás terén - összeállt a Disney-vel és a Lucasfilmmel egy olyan különleges kiadású kollekció létrehozására, mely a Star Wars epikus történetét ünnepli.

A Star Wars: The Rise of The Skywalker-rel egyidőben megjelenve és az eredeti trilógia ikonikus karaktereit középpontba állítva a Levi’s® x Star Wars kollekció klasszikus Levi’s® ikonokat és az utcai viselet által inspirált darabokat egyaránt tartalmaz: pólókat és pulóvereket csakúgy mint Trucker dzsekiket és különböző koptatású farmereket.

Minden egyes darabon megjelennek a Star Wars univerzum ikonikus elemei - a kedvenc szereplők és űrhajók híres archív grafikái az eredeti filmekből, illetve egyedi Levi’s® elemek, mint bőrcímkék, gombok, nyomtatott zsebek és a híres Levi’s® Batwing logo, mind egy Start wars-os csavarral.

 

És persze milyen is lenne egy Star Wars kollekció az azonnal felismerhető idézetek nélkül, melyek darabok hátára és az ujjakra kerültek hímzéssel vagy nyomtatással— köztük az “Én vagyok az apád!”, a “Réges régen, egy messzi, messzi galaxisban....,” és talán a legjobb, Chewbacca halhatatlan “GGWWWRGHH!!!!”-ja.

A legjobb pedig, hogy azt is mi dönthetjük el, mennyire látványosan fejezzük ki a rajongásunkat: a legvisszafogottabb daraboknak csak a belső szélvarrásán olvasható a klasszikus "May The Force Be With You" mondat és a viselőjén múlik, hogy egy felhajtással megmutatja-e a világnak, a másik végletként pedig egy egész űrcsatát viselhetünk magunkon csillagrombolókkal, X-szárnyúakkal, a Halálcsillaggal és természetesen a Millenium Falconnal.
A férfi és női darabok mellett kiegészítőket is tartalmazó kollekció november 1-jén kerül a hazai Levi's® üzletekbe!

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Levi’s®.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.