A Pandora név sokaknak egyet jelent a mindennap viselhető elegáns stílussal. Egyszerű, letisztult darabjaik csodás ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra. A kollekció sokszínűsége megengedi, hogy az ajándékozott személyiségét teljes mértékben figyelembe vegyük, nem kell kompromisszumokat kötni.

Kortárs elegancia: egyszerűen Pandora

A gyöngy kortalan, főleg, ha kortárs dizájnnal van tálalva. Az egyszerűség ugyanúgy gyönyörködtet egy ékszerben, mint amennyire egy tiszta érzelem gyönyörködteti az embert. A kézzel megmunkált darabok az édesvízi tenyésztett és a sterling ezüst gyöngyökkel a magabiztosság megtestesítői.

Pandora Reflexions karkötőcsalád

Minden brand életében eljön az újítás igénye. A Pandoránál a Reflexions karkötőcsalád jelképezi a megújulás lehetőségét. A modern hálós karkötőkre felcsatolható charmok megengedik, hogy egy kreatív utazás vegye kezdetét. A Pandora Rose és Shine színek kombinálhatóak egymással. Beköszöntött az önkifejezés legújabb szakasza.

Varázslatos ünnepi hangulat

A karácsonyi charmokon az ünnepek szimbólumai jelennek meg, az otthon melege, a vonat, ami hazavisz karácsony estére, a forró, habos kakaó, amit szívesen elkortyolsz egy hideg, téli estén. A kézzel megmunkált darabok oda röpítenek el, ahol karácsonykor lenni szeretnél.

Kristálytiszta jégvilág

A szikrázó jég az egyik legszebb és legtisztább dolog a világon, egy szép női nyakon azonban a legcsodálatosabb lesz. Ez a kollekció a téli táj végtelen tisztaságát, csendjét, csillogását idézi, és a letisztult szépségét varázsolja viselőjére.

 

Természetesen a márka még sok-sok meglepetéssel, ékszerrel, ajándéktárggyal vár az üzleteiben, a teljes kollekciót itt találod. Ha egy ilyen dobozkát teszel a fa alá, biztos, hogy nem marad el a jutalmad.

És ezt olvastad már?
Fából alkotott dizájnsúlyzót egy olasz cég