Körbenézünk a világban, fél óra alatt bejárunk öt kontinenst, és nem kerül semmibe.

A világörökségi helyszínek gyűjteményben eddig tíz célpont található: nyolc európai helyszín és két japán. Itt például az angliai Stonehenge-t járhatjuk körbe, ráadásul bemehetünk a menhírek közé, amit szimpla turistaként nem tehetünk meg. Aki nem ismeri az utcaképet: a nyilakra kattintva körbejárhatjuk a helyet, a bal felső sarokban látható nyilakkal pedig körbenézhetünk.

Mi ez?

"A Google Térkép Utcakép szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a világ különböző helyeit utcaszintű, 360 fokos panorámaképek formájában tekintse meg. Megtekintheti a világ híres épületeit, felfedezheti a természeti csodákat, végigmehet egy útvonalon, beléphet az éttermekbe és más épületekbe, sőt, ellátogathat az Amazonas vidékére is! Tekintse meg a bemutatót vagy böngésszen galériánkban a világ különféle tájairól származó gyűjtemények között!"

Stonehenge mellett felfedezhetjük Cesky Krumlov, Segovia, Olomouc és Toledo történelmi óvárosait, Versailles-t, holland szélmalmokat, Pompei romjait egy japán falut és egy neves sintoista templomot. Belinkeltük a kedvenceinket, kattints a kép alatti sorra, és utazz a helyszínre!

Katt ide: Aquadukt, Spanyolország

Katt ide: Tenryuji templom, Japán

Katt ide: Toledo óvárosa, Spanyolország

(Forrás: Google Utcakép)

És ezt olvastad már?
Új-Zélandnak nincs legszebb helye, mert minden gyönyörű