Ha meglepnéd a párodat, esetleg magadat egy kis futással, akkor szólunk, hogy itt van egy cipő, ami baromi kényelmesnek tűnik.

A New Balance először 2016-ban mutatta be a Fresh Foam család új tagjaként a Vongót, egy olyan futócipőt, ami

egyszerre párnázott és közben stabilitást is nyújt.

Nos, ennek a népszerű és igencsak különleges szériának most kijött a legújabb modellje: a New Balance Fresh Foam Vongo v5. Ez azért is jó hír, mert még épp van annyi idő, hogy beszerezzünk egy párat karácsonyra a párunknak, vagy esetleg magunkat is meglephetjük vele.

Ezt az élénk színű, kissé vastagabb talpú lépőt is kemény felületen való futáshoz tervezték, akárcsak az elődjét – semleges vagy enyhén pronáló lábú futóknak. Természetesen férfi és női verzió is létezik.

A középtalp New Balance által fejlesztett FreshFoam technológiája a legmagasabb szintű rezgéselnyelést nyújtja, a könnyű hab rendkívül ellenálló az eldeformálódással szemben és

minden lépésnél visszajuttatja az ütközési energiát.

A stabilitásért a sarokvédőnél lévő aszimmetrikus kapocs, a hexagonális habszerkezet és a külső talpon a saroktól a lábujjakig lévő bemetszések felelnek. Az új, tökéletesített felsőrész varrás nélküli HypoKnit technológiával a lábfej formájához idomul az elasztikus és természetes mozgás érdekében.

A Vongo v5 jó rezgéselnyelő, stabil és biztonságos cipő mindennapos edzésekre.

Fontos cikk a témában:

Ha futócipőt vennél, előtte tarts önvizsgálatot!

Az ideális futócipő kiválasztásánál fontos ugyan, hogy milyen célra kell, de az önismeret és a tapasztalat fontosabb. Mondjuk is, miért, és azt is, mi mindenre figyelj!

És ezt olvastad már?
Bőven van mit nézni Katarban a focivébén kívül is
.