Egyenesen Kevin Spacey-től érkezik az idei karácsony legparább jókívánsága

Kevin Spacey YouTube-csatornája nem a világ legzsúfoltabb helye. Utoljára tavaly jelentkezett egy nagyon fura videóval, melyben úgy beszélt, mintha beleragadt volna utolsó nagy tévés szerepébe, a Kártyavár című sorozat Frank Underwoodjának karakterébe.

Ugye nem gondoltad, hogy kihagyom a lehetőséget, hogy boldog karácsonyt kívánjak neked? – kezdi a #metoo egyik leghírhedtebb alakjaként kegyvesztett színész, aki jelenleg is egy igen komoly per elébe néz az általa elkövetett szexuális zaklatások miatt.

Ez egy igen jó év volt és hálás vagyok, hogy visszanyertem az egészségem – folytatja még mindig Underwood karakterében maradva.

Ennek fényében eszközöltem néhány változást az életemben, és szeretném, ha csatlakoznál hozzám. Ahogy belépünk 2020-ba, szeretném letenni a voksom amellett, hogy legyen több jó dolog ebben a világban. Ó igen, tudom, mire gondolsz. „Vajon komolyan gondolja?”

És ez nem is olyan nehéz, hidd el! Legközelebb, ha valaki csinál valami olyasmit, ami nem tetszik, akár meg is támadhatod ezért... vagy akár nyugton is maradhatsz és megléphetsz valami olyasmit, amire senki nem számít.

Ez az utóbbi már csak azért is hátborzongató, mert idén szeptemberben elhunyt a Spacey ellen folyamatban lévő büntetőeljárás egyik sértettje.

Mutatjuk a videót, de előre szólunk, nem lesz tőle szebb a karácsonyod.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon