Becsöngettek, úgyhogy most a nyugalom megzavarására alkalmas tanulók következnek, akik akkor sem tudnának átlagosak lenni, ha nagyon akarnak. És bár nem mindegyikük vetkőzött, akadtak olyan esetek, amikor nem is volt rá szükség.

Kelly Van Ryan (Denise Richards / Vad vágyak)

Kelly nem volt szívbajos lány, az hagyján, hogy gyakorlatilag nemtől és életkortól függetlenül mindenkivel lefeküdt a filmben, még autót is úgy mosott, ahogy autót nem mos senki. Vagy ha mégis, akkor keressen fel minket a szerkesztőségben! Denise Richards-t is szívesen látjuk.

Nadia (Shannon Elizabeth / Amerikai pite)

Ha egy olyan suliba jársz, ahol egy Nadia-szintű lány is tanul, és történetesen átmegy hozzád „korrepetációra”, akkor semmiképp se kezdj el hülyén táncolni neki a webkamerád előtt. Ez is kiderült az Amerikai pite első részéből, na meg az is, hogy Shannon Elizabeth-nek valami fantasztikus teste van, és egyáltalán nem félt megmutatni.

Jennifer (Megan Fox / Az ördög bújt beléd)

Kicsit nehéz elképzelni diáklányként Megan Foxot, de hát meg kellett tenni a film kedvéért, bár figyelmünket némiképp elvonták az olyan jelenetek, mint amikor Amanda Seyfrieddel kellett csókolóznia a sátáni Megannek a kollégiumi szobában.

Laney Boggs (Rachael Leigh Cook / A csaj nem jár egyedül)

A suli különce, aki a művészetnek él, és furán öltözik, de nyilván bombatestet rejteget a kegyetlenül rosszul választott ruhák alatt, és láss csodát, a film végére ki is hozzák belőle az extrémen szexi szupermodellt. És valljuk be, azért ez valahol nagyon vicces.

Angela Hayes (Mena Suvari / Amerikai szépség)

Az ártatlan, de nagyon szexi szépség, a suli egyik kedvence, na meg Kevin Spacey-é is, aki ugyan a célegyenesbe kerül a legvégén, de mégis megálljt parancsol a vágyaknak. Aztán az történik Kevin Spacey karakterével, mint ami Kevin Spacey karrierjével történt. Semmi jó.

Beth (Amy Smart / Cool túra)

A távol élő barátnők rémálma, a lány, aki van annyira gyönyörű és jó fej, hogy egy egyetemi buli után bárki szobájában kiköthessen. És van annyira perverz, hogy ne bánja, ha videó is készül az esetről. Azt már bánja, ha ez a videó valahogy elpostázódik a barátnőnek. És nem hibáztatjuk ezért.

Claire Standish (Molly Ringwald / Nulladik óra)

A zseniális The Breakfast Club hűvös vöröskéjében volt valami szavakkal le sem írható szexiség, ami pont elég volt ahhoz, hogy egy egész generáció zúgjon bele menthetetlenül a Molly által alakított Claire-be. Hát persze, hogy a film végén a szerethető rosszfiúval jön össze, eléggé tipikus a helyzet, szóval elkezdhettük gyakorolni az „energikusan sétálva az égbe emelem az öklömet a Don’t You Forget About Mere”-mutatványt.

Santana Lopez (Naya Rivera / Glee - Sztárok leszünk)

Ha létezik túlfűtöttségi mutató egy filmes diáklány esetében, akkor azt biztos Denise Richards Kellyje pörgeti ki a maximumra, de a Glee-sorozat Santanája is nagyon a közelében jár. Egy minden lélegzetvételével kegyetlenül szexi, mocskosul jó hangú diáklány ő, aki pontosan tudja magáról, mennyire jól néz ki. Elképesztően tragikus, ami az őt alakító színésznővel, Naya Rivera történt. Felfoghatatlan.

Linda Barrett (Phoebe Cates / Változó világ)

Nem tudjuk elfelejteni Lindának azt a bizonyos piros bikinit, mármint tulajdonképpen azt, hogyan vált meg annak felső részétől a Változó világban, de azért azt se feledjük el, hogyan tanította Jennifer Jason Leigh-t egy répa segítségével orális szexre ebéd közben. Lettél volna az osztálytársa.

És ezt olvastad már?
Már hárommillió forintért is lehet jegyet venni az új Pókember-mozira