Oké, lehet, hogy megpróbálod ma elkerülni az eszetlen költekezést, de erre a tíz ajánlatra érdemes vetni egy pillantást, ha játszanál.

Wolfenstein II: The New Colossus

Nincs is jobb dolog, mint a nácik ellen indulni egy Laserkraftwerkkel, ezt B.J. Blazkowicz tudja a legjobban, aki a még szinte frissen gőzölgő új részben akkorát megy, hogy az klasszikus státuszig is érhet. Ha nincs meg, akkor legyen. Ennyire olcsó ki tudja, mikor lesz megint. (Teszt)

Mennyi? 6995 Ft

Verzió: PC (digitális)

Hol? Muve

Horizon: Zero Dawn

Még mindig vannak, akik kihagyták a jelenlegi generáció egyik legjobb nyitott világú játékát, ami sztoriját és grafikáját tekintve is olyan tökéletes, hogy ott a helye a polcokon. Röhej, hogy ennyiért egy dobozos változatot kapsz meg ma a Horizonból. (Teszt)

Mennyi? 7779 Ft

Verzió: PS4 (dobozos)

Hol? Play 24/7

The Evil Within 2

Egy horror, ami minden tekintetben jobb, mint az elődje, amit igazából nem is különösebben nagy baj, hogy kihagytál. A TEW2-t viszont ne hagyd ki. PC-s verzióban ma bagóért van. (Teszt)

Mennyi? 6995 Ft

Verzió: PC (digitális)

Hol? Muve

Gran Turismo Sport

Teljességgel hihetetlen, hogy már félár alatt lehet hozzájutni a GT Sporthoz dobozos verzióban, hiszen épphogy most jött ki, és valami eszement jó lett. (Teszt)

Mennyi? 7779 Ft

Verzió: PS4 (dobozos)

Hol? Play 24/7

Final Fantasy XV

Az egyik legerősebb FF-epizód, amit mi is iszonyúan megszerettünk. Nem mintha a többivel olyan nagyon ellenségesek lettünk volna. 60%-kal olcsóbb most ez a játék, és az biztos, hogy hosszú időre leköt majd. (Teszt)

Mennyi? 5996 Ft

Verzió: PS4 (digitális)

Hol? PS Store

The Last Guardian

Hogy érdemes volt-e várni rá annyi éven át? Igen, érdemes volt. És rossz döntést hoztál, ha kihagytad. A The Last Guardian kötelező játék, ami nagyon megérinti az embert. Most ráadásul féláras dobozos változatban. (Teszt)

Mennyi? 5489 Ft

Verzió: PS4 (dobozos)

Hol? Play 24/7

Batman: Arkham Knight

Lehet, hogy nem az Arkham Knight PC-s verziója a világ lejobb portja, de azóta már kapott annyi patchet, hogy jól fusson. Kétezerért érdemes ránézni. A Muve egyébként a többi epizódot is kb. ingyen adja most.

Mennyi? 2037 Ft

Verzió: PC (digitális)

Hol? Muve

Uncharted: The Lost Legacy

A teljesértékű játékként működő legutóbbi Uncharted-kiegészítő is féláras lett ma, ráadásul dobozos verzióban. Az biztos, hogy többször végigjátszós darabról van szó, ami Nathan Drake távollétében is remekül működik. (Teszt)

Mennyi? 5489 Ft

Verzió: PS4 (dobozos)

Hol? Play 24/7

Titanfall 2

Ha a Titanfall 2-t nem próbáltad, akkor valami nagyon jó dologról maradtál le. Ha próbáltad, de nem vetted meg, akkor most négyezer alatt a tiéd lehet ez a tökéletes akciójáték. Ha Battlefield 1-gyel közösen vennéd, a PS Store-ban most egy tízesből kijön a pakk.

Mennyi? 3990 Ft

Verzió: PS4 (dobozos)

Hol? Konzolok Szervize

Little Nightmares

Az utóbbi évek egyik legjobb platformjátéka, ami olyan cuki és művészi szintre emeli a horrort, amire nagyon nehéz szavakat találni. Pótold, ha kimaradt, ennyi pénzt nagyon megér. (Teszt)

Mennyi? 10 EUR

Verzió: PC (digitális)

Hol? Steam

És ezt olvastad már?
Peter Parkernek már se híre, se hamva az Irány a Pókverzum folytatásának első trailerében