A Magyar Posta még akkor is lassul, amikor gyorsulni szeretne, de most Pennsylvania lepipálta.

Egy Németországban állomásozó amerikai katona édesanyjának írt levele 76 év után érkezett meg Massachusetts-be. John Gonsalves őrmester 1945 decemberében, 22 évesen írta a levelet Woburnben élő édesanyjának, miután véget ért a második világháború – írja az MTI.

Az amerikai postaszolgálat egyik pittsburghi hivatalában nem törték össze magukat, hogy minden levél a helyére kerüljön, John felbontatlan levelét 75 évig nem találták meg.

Gonsalves 2015-ben hunyt el, a posta azonban megtalálta a katona özvegyének, Angelinának a címét. A pár öt évvel a levél elküldése után ismerkedett meg egymással.

Hogy most miért most találták meg és hogyan, az derült ki, de a család még köszönetet is mondott a postának, mivel nemcsak az eredeti levelet küldték el az özvegynek, hanem egy kísérőlevélben azt is hangsúlyozták, hogy nagyon fontosnak tartották az egykori levél eljuttatását.

„Drága Anya! Ma kaptam meg a másik leveledet, és nagyon örültem, hogy jól mennek a dolgok. Ami engem illet, jól vagyok, minden rendben. De ami a kaját illeti, az többnyire elég pocsék”

– áll az őrmester a levelében.

Angelina Gonsalves a helyi televízióban elmondta, hihetetlennek tartja, hogy 76 év után megkapták férje kézzel írott levelét. A 89 éves özvegy azt is hozzáfűzte, kicsit úgy érezte, mintha visszatért volna a férje.

A Magyar Posta is híresen gyors tud lenni, ők még akkor is belassulnak, amikor fel akarnak pörögni.

Bele se merek gondolni, mi lenne, ha lassítani próbálnák a szolgáltatást

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Párt on Monday, February 22, 2016

Nem véletlenül jött létre a Fosta:

(via MTI, NBC)

És ezt olvastad már?
Ha Dr. Dre, Snoop Dogg és Mary J. Blige nem hozza meg a kedved a Halftime Show-hoz, akkor semmi