A Marvel nem tud hibázni, amiért ebben az esetben a Sony is hálás lehet. Most már hivatalos: idén az összes Marvel-mozi milliárd dollár fölött hozott a konyhára.

Tényleg elérhető közelségbe került, hogy a Disney a világ ura legyen. A szórakoztatóipart legalábbis már befalták szőröstől-bőröstől.

Az idei sikerszéria a Marvel Kapitány 1,128 milliárdos világszintű bevételével kezdődött, aztán végül a Bosszúállók: Végjátéknak is sikerült letaszítania a trónról James Cameron Avatarját, és még a kritikusoknál csúnyán elhasalt Az oroszlánkirály-remake-kel sem tudtak hibázni.

Most meg ez:

a Pókember: Idegenben világszinten átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, és ezzel minden idők legnagyobb bevételt termelő Pókember-mozijává vált.

Ezen mondjuk különösebben nem illik csodálkozni. Nem elég ugyanis, hogy a film kritikai- és közönségsiker, de a Végjáték után az Idegenben a hivatalos lezárása a Marvel moziverzum harmadik fázisának. Még szép, hogy özönlenek rá a népek.

A Sony a világsiker ellenére még nem jelentette be a harmadik részt, de mérget vehetünk rá, hogy jönni fog. Mi a Marvel menetrendjében 2022-ben látunk egy elég szép nagy lyukat, de nem fogunk haragudni, ha annál is korábban jön.

Ez is érdekelhet:

(via)

És ezt olvastad már?
A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot