Red Bull Röpnap, Gourmet napok, olimpiai maraton, Csabai sörfesztivál és egyéb remek programok a hétre.

Red Bull Röpnap

Budapest, Kopaszi gát

Június 10. 8:00

Web: http://www.redbull.hu

Ismét szárnyaló tehetség kerestetik Idén június 10-én a Kopaszi gát lesz a tettek mezeje, ahol kiderül, hogy a magasröptű álmok képesek-e szárnyra kapni, vagy pedig zuhanórepüléssel fognak befürödni a Lágymányosi öböl vizében. A Red Bull Röpnap egy olyan kihívás, ahol bárki próbára teheti a hősiességét és a szürkeállományát egyaránt, hiszen egy házi készítésű jármű tervezése, megépítése és látványos röptetése összetett feladat. A résztvevő csapatokat 3 kategória alapján értékeli a zsűri: röptávolság, kreativitás és showman-kvalitás. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt: született már repülő fürdőkád, óriás moszkitó, visító kismalac, de szárnyaló fagylaltkehely is.

Belépő: ingyenes

Budai Gourmet Fesztivál

Millenáris Park

Június 8-10.

Web: http://sziget.hu/gourmetfesztival

Idén is Magyarország legjobb éttermeivel, valamint borászataival, a legfinomabb pálinkákkal, sajtokkal, szalámikkal, sonkákkal, mézekkel és egyéb javakkal az ország minden részéből várjuk az érdeklődőket a Millenáris Parkban 2012. június 7. és 10. között. A megújult Gourmet Fesztiválon nem csak az ízek, fűszerek, illatok kényeztetik majd az ínyenceket, de minden este zenei program is gazdagítja majd az élményt, kora délután gyermekprogramokkal készülünk a kisebbeknek, és népszerű szakmai bemutatók, előadások is zajlanak majd, így az egész család számára izgalmas lehet ez a gasztronómiai kiruccanás.

Belépő: 2900 Ft (napijegy), 5800 Ft (3 napos bérlet)

Harley Davidson Open Road Fest

Alsóörs

Június 6-10.

Web: http://www.openroadfest.hu

Mindenkiben van egy kis Harley, bennünk is és benned is. Hiszen a Harley nem csak egy motor, hanem egy életérzés: a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy igazi barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés... a Harley élmény és felfedezés. A rendezvény igazi nagy durranással készül Alsóörs Európa kempingjében: hazai és külföldi motoros csapatok versenghetnek egymással az Olimpia évében, az Olimpia jegyében. A fesztivál 5 napja alatt több, mint 30 - hazai és külföldi világsztárokat felvonultató - koncert és sok-sok egyéb program vár rád! Az se tartson vissza ha nincs motorod mert ez mindenkinek szól!

Belépő: 6000 Ft (napijegy) 16500 Ft (hetijegy) 1500 Ft (szerdai napijegy) 2000 Ft (vasárnapi napijegy)

Miskolci Nemzetközi Operafesztivál

Miskolc

Június 8-17.

Web: http://www.operafesztival.hu

Mondogatják, hogy az opera nem más, mint egy ünnepien telt ember dalolása arról, hogy leszúrja az előtte állót, de ennél sokkal többről van szó. Ha nem hiszed, akkor nézd meg magad, ha pedig tudod, hogy ez nem így van, akkor számodra kötelező program Miskolc egyik legjobb és nemzetközileg is elismert fesztiválja.

Borvidékek Hétvégéje

Monor, Strázsahegy

Június 8-10.

Web: http://www.facebook.com/borvidekekhetvegeje

A Monor Környéki Strázsa Borrend célja nem csak a helyi, de az országos borkultúra
népszerűsítése is. E cél mentén fogalmazódott meg a Borvidékek Hétvégéje rendezvény alapötlete. A Borvidékek Hétvégéje igazi különlegesség lesz a borszeretı közönség számára. Egyedülálló módon, autentikus pincefalu környezetbe hozza össze mind a 22 magyar borvidéket és a bort szeretı, tisztelı embereket. Mindezt az ország közepén, Budapest
közvetlen szomszédságában.

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Békéscsaba

Június 7-10.

Web: http://csabaisorfesztival.hu

Már hagyományosnak lehet tekinteni a 2001. évtől megrendezett Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, melyen számos sörgyártó képviselteti magát és népszerűsíti a legújabb termékeiket, illetve a már ismert és megszeretett márkákat is. A 4 napos fesztivál több csemegével, különlegességgel is szolgál. A rendezvény első napján a szokásoknak megfelelően az ejtőernyősöknek köszönhetően az égből érkezik az első söröshordó, amelynek tartalmát ingyen mérik ki a látogatók számára. Nem csak az országban, de talán még a világon sem volt olyan sörfesztivál, ahol mintegy 100 fajta csapolt sörrel ismerkedhetnek meg a látogatók, és a bátrabbak kóstolhatnak végig. És persze ott lesznek az isteni csülkök is…

19. K&H Olimpiai Maraton és Félmaraton Váltó

Budapest

Június 10.

Web: http://www.futanet.hu

Sportos nap, barátaiddal és családtagjaiddal érintve a belváros legszebb pontjait. Fuss csapatban a barátság versenyén vagy fuss félmaratont egyéniben! A 2012-es Félmaraton Mánia sorozat második (nyári) eseménye.

1x3 néha négy, avagy egyszerháromnéhanégy

Madách Színház

Június 6-tól

Web: http://www.madachszinhaz.hu/showinfo.php?id=1225

Lehet-e a szelíd őrületet a totális tébolyig fokozni? És onnan tovább? Ray Cooney és Tony Hilton darabja bizonyítja, hogy a legkacagtatóbb helyzet után is mindig van másik, hogy rátegyen egy lapáttal az előzőre. A történet egyszerű alaphelyzetből kezdi fékezhetetlen száguldását a végkifejlet felé: a dúsgazdag Hardcastle tízezer fontot szándékozik egy volt üzlettársa fiának ajándékozni azzal az egy feltétellel, hogy a fiún kívül ne legyen más örökös a láthatáron. Az angol úr vidéki házában összeverődő színes forgatag biztosítja az állandó meglepetéseket, személycseréket, félreértéseket, egyszóval a rekeszizmok folyamatos ostromát. A fékevesztett komédia során közelebbi ismeretséget köthetünk egy kellőképpen romlott lakájjal, egy bájos vénkisasszonnyal, modern művészetekkel kacérkodó leányzóval, műkritikus udvarlóval, ügyvédekkel és álügyvédekkel. És ha mindez nem lenne elég, néha még a bútorok is önálló életre kelnek, hogy új és új meglepetéssel szolgáljanak. Mindeközben pedig tetemes mennyiségű konyak fogy.

Inkább koncertekre vágysz? Akkor nézd meg a Player heti koncertajánlóját is!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Pedro Pascal részegen vette át az amerikai színészcéh díját, később arra sem emlékezett, miket mondott közben

Emberek, akik mást és máshogy csináltak, mint kellett volna