Az amerikaiak már a spájzban vannak, a Metropol legalábbis úgy értesült, hogy néhány napja a budapesti bulinegyedben található Instant-Fogas komplexumban egy csapat amcsi elit kommandós bucira vert néhány turistát.

Bár ezt a lap megkeresésére sem az illetékes rendőrkapitányság, sem a Központi Nyomozó Főügyészség nem erősítette meg, a sztori szerint az történt, hogy a szórakozóhelyen összeszólalkozott két csapat, majd a szájtépés karatéba ment át, melynek során az egyik gárda gyakorlatilag kitörölte a valagát a másikkal.

Ezek annyira kemények voltak, hogy még a szekusok sem tudták megfékezni őket, ami amúgy nem is csoda, hiszen egy átlag budapesti kidobóember nagyon szépen tud fültövön vágni felbátorodó rottyrészeg kamaszokat, de ha valaki ennél egy kicsit keményebb dió, már nem biztos, hogy elég a szokásos eszköztár.

A helyszínen állítólag az is kiderült, hogy az egész helyet leuraló gárda tagjai amerikai elitkommandósok, akik a bunyó során készségszinten alkalmazták a tanult közelharci fogásokat, és ha ez igaz, kész csoda, hogy senkinek nem szakadt az agyába az orrcsontja. A hirignek csak a rendőrség tudott véget vetni.

A megkérdezett ügyészség csak annyit közölt, hogy valóban indult eljárás garázdaság miatt, de senki nem szenvedett súlyos sérülést, és őrizetbe sem vettek senkit.

Ha tényleg igaz, hogy amerikai katonák balhéztak, mi mérget mernénk rá venni, hogy a dolog nem kap nagy publicitást, hiszen ez nem olyasmi, amit akár a magyar igazságszolgáltatás, akár az amerikai külügy a kirakatba szeretne tenni. Megmarad hát az egész egy szórakoztató városi legendának, amiről még hónapokig fognak duruzsolni az Instant törzsvendégei, aztán ők is átadják a sztorit a feledés homályának.

(Főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés