Jolie a 2010-ben Magyarországon forgatott A vér és méz földje című film után ismét egy olyan projektben vesz részt, melynek stábja hazánkba is ellátogat, és természetesen a színész-rendezőnő is jön velük.

Az említett filmet rendezőként jegyezte, de ezúttal színésznőként fog állni a kamera másik oldalán, méghozzá nem is akárkit, hanem a legendás operaénekesnőt, Maria Callast fogja alakítani Pablo Larraín Maria című filmjében. Mivel a film az énekesnő utolsó, Párizsban töltött éveiről szól, ezért feltehető, hogy nálunk inkább belső felvételek készülnek majd.

A rendezőnek egyébként ez már a harmadik olyan filmje lesz, ami a történelem fontos női szereplőiről szól, hiszen neki köszönhetjük a Natalie Portman főszereplésével készült, Jackie Kennedyről szóló Jackie című mozit, illetve a Kristen Stewarttal készült Spencer című drámát, melynek Diana hercegné állt a fókuszában.

Maria Callas sem kevésbé izgalmas személyiség. Nem csoda, hogy Jolie nagyon komolyan veszi a szerepet, amivel kapcsolatban azt is elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetésnek tartja.

A forgatás októbertől decemberig tart majd, szóval idén ősszel is érdemes lesz nyitott szemmel sétálgatni a fővárosban.

(forrás: Budapest Reporter, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Margot Robbie megígérte, a Barbie meg is csinálta

Pedig annak idején sokan igen szkeptikusak voltak, hogy ez tényleg összejöhet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Pedro Pascal részegen vette át az amerikai színészcéh díját, később arra sem emlékezett, miket mondott közben

Emberek, akik mást és máshogy csináltak, mint kellett volna