Matt Reeves Batmanje remekül sikerült, bár a háromórás filmidőt mi egy kicsit soknak éreztük. Nos, az a helyzet, hogy ez a remek mozi lehetett volna még ennél is sokkal hosszabb.

Az utómunka során ugyanis egész sok leforgatott képanyag végezte a vágószoba padlóján – természetesen képletesen értve. Az egyik ilyen jelenet különösen kedves volt Reeves számára.

A Denevérember Tim Burton óta nem volt ennyire különleges – Batman-kritika

Ezt a filmet nagyon tehetséges emberek készítették, és ez meg is látszik rajta.

Ebben a közjátékban, miután Rébusz megölte a rendőrfőkapitányt, a Denevérember bemegy az Arkham Elmegyógyintézetbe, hogy kicsit elcsevegjen a bűn bohóchercegével, Jokerrel. A hős valamiféle útbaigazítást várna nemezisétől, valahogy úgy, ahogyan az FBI is megkereste annak idején Hannibal Lectert.

Jokert Reeves verziójában Barry Keoghan játszotta, aki legutóbb a Marvel Örökkévalók című filmjében alakította a címszereplő csapat egyik szuperhősét, az emberek gondolatait irányítani képes Druidot.

A jelenetet végül a rendező azért vágta ki, mert be kellett látnia, hogy az ikonikus gonosztevő bemutatásán kívül nem sokat tett hozzá a történethez. Bár végül győztek az észérvek, a kukázás saját bevallása szerint így is szívszaggató volt Reeves számára.

Ez is érdekelhet:

Vin Diesel egyszerűen nem tud talajközelben maradni, ha a Halálos iramban-sorozat kerül szóba

Simán lehet, hogy a közeljövőben megállapítanak nála valamilyen téveszmés zavart.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában