Aki az ujját a popkultúra ütőerén tartja, annak nemigen hír, hogy a Disney platformja a mai napon Magyarországon is elindult. Ha már volt alkalmad ránézni, arról is lehet némi fogalmad, hogy a Disney+ nem az a kifejezett félénk kisfiú lesz a streamingháborúban.

A szolgáltatás már a számok szintjén is impresszív:

több mint 900 film, 800 sorozat és 150 exkluzív, saját gyártású tartalom.

Mától ez fogad, ha te is becsekkoltál a Disney+ előfizetői közé, ami a kínálat mennyiségi és minőségi paramétereit elnézve havi 2490 forintért egyáltalán nem egy olyan dolog, amin túl sokat kellene gondolkodni. Aki időben lépett, még az éves előfizut is bezsákolhatta akciós áron.

Még nem indult be Magyarországon a Disney+, de már akciósan előfizethetsz rá

Izmos kedvezményt kaphatsz az éves előfizetési díjból.

A Disney szolgáltatása olyan franchise-okat foglal magába, mint a Star Wars, a Marvel Studios, a Pixar és a Disney saját gyártású alkotásai, illetve a National Geographic és a Star tartalmai is itt elérhetőek.

A Disney+ alkalmazás gyakorlatilag már mosógépre is elérhető, így igen pechesnek kell lenned, ha egyetlen olyan készüléked sincs otthon, amire le tudnád tölteni a natív appot. A megkötések ráadásul nem is annyira szigorúak. Egy előfizetéssel egyszerre akár négy készüléken is mehet a tartalomfogyasztás, természetesen 4K minőségben. Egy felhasználó ezen kívül akár hét különböző profilt is felállíthat, vagyis lehet külön-külön apunak, anyunak, Józsikának, Julikának és még Morzsinak is jut egy, ha csak természetfilmekre tud elaludni.

Sejtettük, hogy a dolog masszív lesz, amikor elindul, de aki reggel óta böngészi a kínálatot, valószínűleg még mindig csak kapkodja a fejét. Nincs mese, a Disney+ helyből az egyik legkomolyabb versenyző lett a magyar streamingpiacon.

Ez is érdekelhet:

Egy harmincfős legénybúcsún kínoztuk szét a Sony hangszóróit

Pisti hajnali fél hatkor totál rottyon a medence mellett esett-kelt, a vállán az egyik zajdobozzal, amiből töretlenül dübörgött a deep house... akkor már legalább tizenkét órája.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában