Mióta tavaly tavasszal Bruce Willis családja arról tájékoztatta a világot, hogy a színész súlyos betegségben, afáziában szenved, mely rohamos szellemi leépüléssel jár, a sztár visszavonult a nyilvánosságtól.

A sajtóval már egy éve nem kommunikál, a vele kapcsolatos információkat a családja, különösen felesége, Emma Hemming Willis osztja meg a nyilvánossággal. Nemrég a vele kapcsolatos diagnózist is sikerült pontosítani, mivel kiderült, hogy a színész frontotemporális demenciában szenved.

Újabb rossz hírek érkeztek Bruce Willis egészségi állapotáról

Willis családja egy közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot.

Azóta nem sokat lehetett hallani kedvencünkről. Legutóbb felesége arra kérte a kíváncsi fotósokat, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat, mert a szemtelenebb paparazzik akciói nagyon zavarják a férjét. Reméljük, a kérés értő fülekre talált!

Willis március 19-én ünnepelte 68. születésnapját, melynek alkalmából felesége egy olyan klippel köszöntötte őt az Instagramon, amiben soha nem látott, családi videókból kivágott felvételeken látható a világsztár. Emma ezzel a megjegyzéssel osztotta meg a képsorokat:

Ő maga a színtiszta szeretet. Annyira szeretik az emberek és én is mindig szeretni fogom! Boldog születésnapot, Édesem! Bruce Willis születésnapja alkalmából azt kívánom, hogy továbbra is emlékezzetek meg róla imáitokban, mert ezt az ő érzékeny „halak” lelke érezni fogja. Köszönöm a rengeteg törődést és szeretet!

A klipet itt nézheted meg:

A születésnapi köszöntésről készült videót a sztár volt felesége, Demi Moore osztotta meg az Instagramon:

Jó mosolyogni látni ezt az arcot!

Ez is érdekelhet:

Ha megérkeznek az idegenek, Keanu Reeves szívesen lenne az első ember, aki beszél velük

Azt is elárulta, mit kérdezne tőlük a kapcsolatfelvétel során.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában