Francia Jamest nem lehet azzal megvádolni, hogy akár hírből ismeri az eleganciát. A hölgy harsány, gátlástalan és a képeit elnézegetve csak az Instagram meztelenségre vonatkozó szabályai akadályozzák meg abban, hogy napi szinten mutassa meg premier plánban mindenét a követőinek.

Nohiszen, egy kolumbiai vadmacskáról beszélünk, aki nagyon nem lesz az eseted, ha az explicit erotikánál többre tartod a visszafogottságban bújkáló érzékiséget. Hogy értsd, mire gondolunk, mutatunk néhány képet erről a latin tornádóról.

Felkészülni, vigyázz...

Az ilyen, és ezekhez hasonló képek általában már önmagukban garantálják a több milliós követőtábort, de ami igazán meglódította Francia szekerét, az egy májusi mutatványa volt, amikor is egy vegyesboltban lehúzta a bugyiját, és azt vette fel maszk gyanánt.

Ezzel több százezer új követőt zsebelt be, és láthatólag be is ragadt neki a poén, ugyanis néhány napja megint felültette a követőit ugyanerre a vonatra. A videóban megáll egy parkolóban, és éppen indulna shoppingolni, amikor eszébe jut, hogy megint otthon hagyott valamit. Visszamegy a kocsihoz, elkezd kotorászni az utastérben, és ha azt várod, hogy egy egészségügyi szájmaszkot húz elő, akkor sajnos a múlt évszázadban ragadtál.

Egy ilyen nősténytigrisnél nyilván könnyebb találni egy szadomazo szopóálarcot, mint egy FFP3 maszkot. Ez a legutóbbi vicceskedés már nem szólt akkorát, de legalább örömöt szerzett néhány millió fèrfinak.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Deadpool és Rozsomák durván egymásnak esnek közös filmjük teljes előzetesében

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés