Nem kellett ahhoz nagy jóstehetség, hogy az ember előre lássa, a Johnny Depp és Amber Heard közötti perre hamar le fog csapni a szórakoztatóipar.

Hiszen a nyilvános bírósági eljárást milliók követték hétről hétre, az ítélethirdetés után pedig az egész világsajtó tele volt azzal, hogyan zárult le a bulvár idei legnagyobb eseménye. Lehetett csámcsogni, sírni, nevetni, a szekunder szégyennel küzdeni, vagyis csupa olyan hatás érte a nézőket, melyekből egy dokumentumfilm vagy egy nagyjátékfilm is gyönyörűen építkezhet.

Tudtuk tehát, hogy ezt még viszont fogjuk látni a vásznon vagy a képernyőkön, de azt nem sejtettük, hogy ilyen gyorsan feldolgozzák a témát. Márpedig ez történt, hiszen

már szeptember 20-án adásba kerül a Johnny vs Amber: The US Trial című dokumentumfilm-sorozat, amit a Discovery+ hozott össze, majd ezt követi szeptember 30-án az első nagyjátékfilm Hot Take: The Depp/Heard Trial címmel a Fox streamingplatformján.

Mi azt javasolnánk, hogy túlzottan azért ne izgasd fel magad az utóbbi miatt, a film alkotói ugyanis totálisan ismeretlenek, az ilyesmi pedig nem igazán jelent sok jót, tekintettel arra, hogy a sztori egy kőkemény, elmés párbeszédekkel teleszórt és kiválóan súlypontozott drámát kíván, amihez minimum egy Aaron Sorkinra lenne szükség. Ehhez képest a rendezői székben Sara Lohman csücsül, a forgatkönyvíró bizonyos Guy Nicolucci, a színészek pedig a főbb szerepekben Mark Hapka, Megan Davis és Melissa Marty lesznek.

Kötve hisszük, hogy hallottál már róluk és akkor sem leszel beljebb, ha rákeresel az említett művészek IMDb-adatlapjaira. Jobb tehát, ha mérsékeled az elvárásaidat.

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában