Több ezer dühös troll már most le akarja húzni a még be sem mutatott Fekete Párduc nézői értékelését, mert szerintük a Disney lepénzeli a kritikusokat, hogy kizárólag rosszat írjanak a DC-filmekről. Mit is mondhatnánk erre?

Igaz, valóban nehéz lehet manapság DC-rajongónak lenni, hiszen a Warner képtelen egy igazán átütő mozit csinálni a legkedvesebb DC-hősökről. A Wonder Woman volt az üdítő kivétel, de a Suicide Squad, a Superman-filmek, és legutóbb Az Igazság Ligája mind csalódást okoztak.

A Down With Disney's Treatment of Franchises and its Fanboys (Le a Disney franchise- és fanboy-ellenes politikájával) nevű Facebook-account által tömörített több ezer frusztrált troll (írtunk már róluk) szerint viszont a kritikákat is közlő magazinok (velünk együtt) azért nem szeretik a DC-mozikat, mert a Disney lefizette őket (minket).

Tegyük túl magunkat azon, hogy ez egy nyilvánvaló baromság, a Disney-gyűlölő csoport ugyanis egy kicsit keményebbre vette a figurát, és ártalmatlan faszságok szajkózása helyett most azt tervezik, hogy az egyik legkedveltebb filmes oldalon, a Rotten Tomatoeson alaposan lehúzzák a Marvel következő mozijának, a Fekete Párduc című, az első vélemények alapján remeknek ígérkező filmnek a nézői értékelését.

Így:

Íme, az "Adjuk a legrosszabb értékelést a Fekete Párducnak a Rotten Tomatoeson" című Facebook-esemény

Valamiért egyébként számunkra sem az antirajongói csoport, sem az esemény Facebook-oldala nem elérhető, de mivel az erősen izzadtságszagú próbálkozásról a legtöbb általunk is követett médium alaposan beszámolt, tudjuk, hogy hamar 5000 felé lépett azoknak a száma, akik anélkül terveznek borzalmas értékelést adni a filmnek, hogy egyáltalán megnéznék azt.

Érdemes csekkolni az esemény kiáltványát:

És nem hagyja abba:

Üldözési mániából, frusztrációból, sértettségből, kicsinyességből, általános seggfejségből ez már így is jeles, de még jön a cseresznye a hab tetejére:

Szóval van baj, nem kicsi. Amit azonban az esemény paranoid agytrösztje teljességgel kihagyott a számításból az az, hogy ennek az egésznek a spoilerekkel és rosszindulatú trollkodással traktált békés rajongói csoportok mellett éppen a Rotten Tomatoes lehet a legnagyobb vesztese. Ha általánossá válik a jelenség, és egyre-másra bukkannak fel az ilyen negatív kampányokkal szétspammelt nézői értékelések, az egyértelműen nem használ az oldal megítélésének.

A Disney pedig továbbra is pont annyit fog adni az ész nélkül utálkozók véleményére és akcióira, mint amennyit a DC-t lehúzó, és az ő filmjeiket felmagasztaló kritikusok számlájára szokott utalni:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon