Talán nem is gondolnád, mennyit számít a megfelelő felszerelés hiánya egy egyszerű iskolai feladat megoldásánál.

Megfelelő támogatás nélkül még felnőttként is nehéz helyt állni az iskolapadban, nemhogy gyerekként. Pontosan erre hívja fel a következő kisfilm is a figyelmet, amiben  Wolf Kati és Zséda, Járai Márk és Marsalkó Dávid, Tóth Dávid és Nagy Benedek mérték össze a tudásukat különböz tantárgyakban, azonban közel sem egyenlő esélyekkel indultak.

A versenyzők egy része megfelelő eszközöket, sőt, segítséget is kapott, míg a többiek gyengébb minőségű tanszerekkel lettek ellátva, és egyáltalán nem részesültek külső támogatásban. Az egyenlőtlen esélyekkel a szereplők sem voltak tisztában, de a végeredményt látva számukra is világossá vált, mennyit számít az iskolában a megfelelő eszköztár és a támogató háttér.

A hátrányos helyzetű gyerekek iskolatáskáját te is segítheted megtölteni: a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű adománygyűjtő kampányáról mindent infót ITT megtalálsz.

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés