A 27 éves Ella Purnell számára a Fallout című sorozat jelentheti a nagy áttörést. Szurkolunk neki, mert ezt az arcot jó lenne minél többször a nagy vásznon látni. A héten debütált posztapokaliptikus sci-fi-sorozat apropóján megnéztük, ki is ez az igéző lány, akiért most nyolc epizódon keresztül aggódhatunk.

A széria az azonos című videojáték-sorozatból készült, melynek világát egy atomháború döntötte pusztulásba. Míg a felszínen különböző frakciók, mutánsok és élőhalott sugárfertőzöttek teszik közel elviselhetetlenné a létezést, a kiváltságos kevesek föld alatti megabunkerekben próbálják meg átvészelni a káoszt. Ella az egyik ilyen bunker lakóját alakítja, akit eladósorba érve össze akarnak hozni a szomszédos kolónia egyik fiataljával. Az esküvő aztán annyira rosszul sikerül, hogy hősnőnk kénytelen elhagyni a menedéket és megnézni, mi újság odafönt.

Íme az alkotás látványos előzetese:

Az angol színésznőnek nem ez az első szerepe, a színészi karrierjét ugyanis nyolcévesen, a színpadon kezdte, amikor 2008-ban Londonban több száz lány közül kiválasztották az Oliver! című darab női főszerepére. A kettőezer-tízes évek elején Hollywoodban is elkezdett nevet szerezni. 2013-ban a Kick-Ass második részében kapott szerepet, majd egy évvel később ő játszhatta el Angeline Jolie fiatalkori énjét a Demóna című moziban.

Mindezzel párhuzamosan a hölgyet egyre komolyabb szerepekkel kínálták meg különböző szériákban. Ezek közül talán a legnagyobb cím a Showtime-on futó Yellowjackets, a Fallout című sorozatban kapott főszereppel pedig már tényleg egy új szintre lépett.

Nagy jövő várhat tehát Ellára, akinek jelen pillanatban még csak 612 ezer követője van Instagramon, pedig ott ilyen képeket találhat róla az ember:

Ella egyébként nem az a vetkőzős fajta, pedig azt már a Yellowjackets néhány jelenetében is láthattuk, hogy a hölgy igen látványos idomokkal rendelkezik.

Eddig csupán egyszer, a Sweetbitter című sorozat egyik szaunás jelenetében dobta le a textilt. A gőz miatt sajnos korlátozottak a látási viszonyok, de azért mutatunk egy jelenetképet, hogy senkinek ne kelljen emiatt felforgatni az internetet.

A Fallout első évada a héten került be a Prime Video kínálatába, ráadásul a szolgáltatótól szokatlan módon azonnal elérhetővé vált az összes epizód. Érdemes tenni vele egy próbát, mert az atomháború utáni világ még soha nem volt ennyire látványos, és ezt a remekbe szabott képi világ mellett Purnell kisasszonynak is köszönhetjük.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Döbbenet, mennyire rosszul szerepel a Furiosa az amerikai mozikban

További cikkeink a témában