Amikor megtudtuk, hogy filmsorozat készül minden idők egyik legjobb videojátéksorozatából, egyszerre örültünk és fogott el minket az aggodalom.

A videojátékfilm-átok ugyanis egy létező anomália, nagyítóval kell keresni azokat az alkotásokat, melyeket nem rontott el Hollywood. Épp ezért, amikor a Sony közölte, hogy külön stúdiót alapít a birtokukban lévő franchise-ok filmes adaptációinak tető alá hozására, tényleg nem tekintettünk elsöprő optimizmussal a jövőbe.

Aztán az Uncharted filmváltozata egészen nézhető lett, és a január közepén az HBO Maxen debütáló The Last of Us háza tájáról is nagyon biztató hírek érkeznek, szóval talán mégis van remény, hogy ezúttal megtörhet az átok.

A legsikeresebb játékaiból készít sorozatokat a Sony

Egy jó God of War-széria érdekel, uram?

A God of War sorozatverziója az Amazon Prime Videón fog megjelenni, és igazából ezzel kapcsolatban megy a legtöbb spekuláció az online térben, kezdve azzal, hogy ki fogja játszani a főhőst, azzal bezárólag, hogy vajon mennyire lesz hű a feldolgozás a világsikerű és komoly rajongói bázissal rendelkező alapanyaghoz.

Most Vernon Sanders, az Amazon tévés részlegéért felelős igazgatója egy interjúban az utóbbira adott reménykeltő választ. Felemlegette az Amazon eddigi feldolgozásait – megemlítve a The Boys és az Invincible című képregényadaptációkat –, és kiemelte, hogy hasonló minőséget várhatunk a God of War esetében is.

„Rafe Judkins, a széria showrunnere és az írók, azaz Mark Fergus és Hawk Ostby az első évadhoz és az egész sorozathoz úgy állnak hozzá, hogy a végeredmény egyszerre lesz hű az alapanyaghoz, és önmagában nézve is lenyűgöző lesz.”

Sanders azt is hozzátette, hogy a széria nemcsak a rajongókat ragadja magával, de azok is élvezettel fogyaszthatják majd, akik nem ismerik a videojátékokat. Ezzel tehát meg is volnánk, most már arra is szeretnénk választ kapni, melyik színészre bízzák az ikonikus Kratos megszemélyesítését.

Ez is érdekelhet:

Látványos videóval ünnepli 20. születésnapját a világhírű magyar stúdió

A budapesti székhelyű Digic Pictures immár húsz éve kápráztatja el a világot.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

A borotválkozás egy másik szintje: ismerd meg a Braun S9 Pro+-t, a márka eddigi legjobb elektromos borotváját

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés