A Sony bejelentett egy rakás projektet, amitől a japán cég videojátékos részlege által létrehozott exkluzív címek rajongói egészen biztosan magukhoz nyúlnak.

Az Uncharted már lefutott a mozikban, és nem is lett annyira rossz, a The Last of Us sorozatverziójának első évadát pedig még idén leforgatja az HBO, vagyis egyre több PlayStation-alapmű költözik át a vásznakra és a képernyőkre.

De ez még nem minden! A God of War-széria fejlesztése már korábban megkezdődött, most pedig egy szerdai, Japánban megtartott konferencián a cég fejesei azt is elismerték, hogy a PlayStation Studios több más videojáték megfilmesítését, pontosabban élőszereplős sorozatosítását tervezi.

A konferencián elhangzott ugyanis, hogy

a stúdió már megkezdte a Horizon: Zero Dawn alapján készülő széria fejlesztését, ami a Netflixre fog érkezni, és a korábban is pletykált God of War-sorozattal kapcsolatban is bólintott egy nagyot, ami pedig a Prime Videón fog debütálni.

A két akciókedvenc mellett a Gran Turismo címe is elhangzott, ebből is széria készül, de hogy ez melyik szolgáltatónál köt majd ki, azt egyelőre még nem árulták el.

A Sony azt is egyértelművé tette, hogy még ezeken kívül sem maradunk tartalom nélkül, ugyanis összesen tíz alkotás, három film és hét sorozat áll fejlesztés alatt. Ezek közül egyébként már többről is tudtunk korábban. A már említett The Last of Us-széria mellett a Ghost of Tsushima és a Twisted Metal is érkezik élőszereplős verzióban, az előbbi nagyjátékfilm, az utóbbi sorozat formájában.

Minket már csak egy dolog érdekelne:

vajon kit fognak besorozni Kratos szerepére?

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Íme a tíz kedvenc kivégzés előtti filmes egysorosunk