Mától indul a Cinema City FilmÜnnep, vasárnapig csak 850 Ft egy mozijegy a 2D-s filmekre, nekünk meg akad hét ajánlatunk, amit nem kellene kihagyni vagy be lehetne pótolni a következő pár napban ennyiért.

Halloween

Nekünk még úgy is bejött Michael Myers visszatérése, hogy igazából sok vizet nem zavar ez a folytatás, annyira kellemesen régimódi, néha kifejezetten durva és feszült Laurie és Michael új csatája, hogy nem lehet nem szeretni. Pláne 850 Ft-ért nagyvásznon.

Bohém rapszódia

Ha már túl vagy a Csillag születiken, de még beférne egy jó zenés film, akkor premier előtt nézheted meg péntektől a Queenről szóló mozit, melyben Rami Malek remélhetőleg olyan tűpontos Freddie Mercury-alakítást hoz, hogy ott szem nem marad szárazon.

Csillag születik

Ha még nem vagy túl a Csillag születiken, akkor itt a remek alkalom, hogy beülj rá, még most kell megnézni, miért osztogatnak majd Oscar-díjakat jövőre. A Shallow biztosan nyer egyet.

X – A rendszerből törölve

A Liza, a rókatündér rendezője, és maga Liza is újra köztünk, de az X már közel sem egy keserédes mese, hanem egy véres nyomozós film, amelyet most premier előtt meg lehet nézni a FilmÜnnepen, ráadásul bagóért.

Nyitva

Az év egyik legkellemesebb meglepetése Nagypál Orsi első nagyjátékfilmje, amiben egy pár próbálja kitágítani saját látókörét szexuális értelemben, de ezt annyira szórakoztatóan teszik, hogy nem lehet nem imádni őket miatta. Nézd meg, ha kimaradt volna.

Az első ember

Ryan Gosling a Holdon. Ez már önmagában megér egy mozijegyet, de Damien Chazelle filmje szerencsére nem csak ennyit tud, Az első ember egy olyan dráma, amely tele van hihetetlen képekkel, és olyan erővel préselődsz bele a székbe, mint Neil Armstrong a kilövéskor.

A bűnös

Elképesztő erővel csap le rád ez a thriller, ami szinte végig egy asztalnál játszódik, de ennél az asztalnál egy rendőrség diszpécser próbál megoldani egy emberrablási ügyet, ami egyszerre lesz gyomorforgató, izgalmas és szívfacsaró. Az év egyik legjobb filmje. Nézd meg 850 Ft-ért.

És ezt olvastad már?
Hihetetlen összeget szedett össze 2021-ben a világ legsikeresebb youtubere