A rendező, aki sokkal többet szerepel manapság a címlapokon, mint amit a teljesítménye alapján megérdemelne.

Meredek nyilatkozatokkal ugyanis tök jól a felszínen lehet maradni, még akkor is, ha az ember más téren nem igazán tudja odatenni magát. Snyder a nagy Az Igazság Ligája-hiszti után sem képes leállni ezekkel, pedig mi sokkal jobban örülnénk, ha végre egy normális filmmel lepné meg a közönséget.

Az A halottak hadserege premierje előtt még azt nyilatkozta a DC szuperhősös fiaskójára célozva, hogy a nézők most az igazit kapják, nem valami megbarbarizált szart (erős odaköpés Joss Whedonnak), és mi tényleg szorítottunk, hogy végre mutassa meg a rendező, mit tud, és ő meg is mutatta.

Csak az a baj, hogy ha ennyit tud, akkor nem biztos, hogy továbbra is érdemes őt dollármilliókkal dobálni.

Nem A halottak hadserege emeli újra a csúcsra Zack Snydert

Láttál-e már fűben zombinyuszit? És érző zombikat lovon? Zombitigrist? Majd most fogsz. Már a nyuszin kívül minden mást. A halottak hadseregében minden van, mint a búcsúban. Csak egy igazán jó zombifilm nincs.

Minőségi filmkészítés helyett pedig sorban jön a hiszti a lelőtt filmtervekről, és mi már tényleg nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy Snyder azért fáraszt minket ezekkel a nyilatkozatokat, hogy a rajongói hátán állva zsaroljon ki különböző döntéseket az illetékes stúdiótól.

Elpanaszolta, hogy a 300 harmadik részéhez is írt forgatókönyvet, amit a csúnya Warner lesöpört az asztalról, és hogy a Sucker Punch-nak is létezik egy rendezői változata valahol. Csupa olyan terv, amit egy józan ítélőképességű néző igazából nem akar sem a mozikban, sem a tévében látni. (Az elvakultabb fanok nevében természetesen nem beszélhetünk.)

És akkor most be is futott az Ultimate Snyder Project, aminél egyszerűen már nem lehet feljebb (vagy lejjebb), a rendező ugyanis elmondta a The Telegraph riporterének, hogy

Mindig is szerettem volna vallásos témájú filmet rendezni és pornót is szívesen dirigálnék, de eddig még nem igazán volt lehetőségem egyikre sem. Talán ha a kettőt össze tudnám ötvözni... A 300 bizonyos értelemben egy kicsit ilyen, vagy legalábbis jó példa arra, milyen lehetne egy ilyen film.

Szóval vallásos pornó. Erre már nem igazán tudunk mit mondani, na nem mintha egy ilyen felvetés mindenképp kommentárt érdemelne.

Ez is érdekelhet:

Kevin Spacey négy év után kapott végre egy főszerepet

Olasz filmben, de nem baj, attól még jár a pont.

Erőszakolgatunk, erőszakolgatunk, aztán csodálkozunk, hogy beledöglünk?

Az Ígéretes fiatal nő nem egy egyszerű „metoo”-film. Egy olyan bosszúmozi, ami nem habzó szájjal beszél arról a problémáról, amiről nagyon sokan nem tudnak ilyen ügyesen beszélni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés