A 007-fanok Daniel Craig leköszönése óta azt találgatják, ki lesz a következő James Bond. Most Michael G. Wilson, a széria egyik csúcsproducere a Brit Filmintézet egyik panelbeszélgetésén mondott néhány dolgot, ami szűkítette a találgatások körét. Ez egyfelől jó hír, másfelől viszont Tom Hardy rajongói nem lesznek boldogok.

Wilson egészen pontosan ezt mondta a beszélgetés során:

A múltban megpróbálkoztunk fiatalabb színészekkel, de egyszerűen nem működött. Bond egy veterán, aki már rendelkezik némi tapasztalattal. Háborúkat járt meg, hogy úgy mondjam, és valószínűleg az SAS-nek is a tagja volt. Nem valamiféle hamvas kezdő a középsuliból. Épp ezért egy harmincvalahány éves ember kell hozzá.

Ez így rendben is van, ahogy annak is tudtunk örülni, amikor Barbara Broccoli leszögezte, hogy Bondból biztosan nem csinálnak női karaktert, de egyúttal Wilson megkötése azt is jelenti, hogy néhány színész, akit nagyon szívesen láttunk volna a szerepben, biztosan kiesik a pikszisből.

Tom Hardy például, aki hatalmas favorit volt a szerepre, idén töltötte a 45-öt, két év múlva pedig – amikor a következő Bond-mozi a tervek szerint a mozikba kerül – már 47 éves lesz.

A producer egyébként azt is elmondta, hogy a meghallgatások során mindig ugyanazt a jelenetet használják. Az Oroszországból szeretettel című filmről van szó, melynek ominózus jelenetében Sean Connery leveszi az ingét, bemegy a fürdőszobába, majd valami zajt hall, ezért fegyverrel a kezében tér vissza a hálószobába, ahol egy nő várja az ágyon. Wilson szerint aki ezt nem tudja hitelesen előadni, biztosan nem alkalmas a szerepre.

(forrás: Deadline, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A Micimackó után a Bambiból is horrorfilm készül
.