A Micimackó: Vér és méz című fertelem tavaly százezer dolláros büdzséből csinált ötmillió dollárt, ezért az Arany Málnával honorált Rhys Frake-Waterfield teljesen megalapozottan gondolhatta úgy, hogy a folytatásra is mutatkozik majd fizetőképes kereslet. A második rész be is futott a magyar mozikba, és mivel az előzményhez hasonlóan ebbe is jutott pár sokadvonalbeli dögös színésznőcske, ezen a héten nem volt nehéz alanyt találni Premierlány rovatunkba.

Az első rész apropóján is megismerhettünk egy lányt, aki nemigen lesz a filmes díjátadók gyakran látott vendége, ám ha példás gyakorisággal szabadul meg a ruháitól, az Instagramon még lehet belőle valaki. Natasha Tosini a Vér és méz Lara nevű szereplőjeként sem kapott velős sorokat, de legalább a követői száma elkezdett a százezerhez közeledni, miután Micimackóék átmentek a fején egy autóval.

Ennek a bombázónak hajtott keresztül a fején Micimackó és Malacka

Mutatjuk a durván elcseszett Micimackó-horror legdögösebb részét.

A folytatásban megint összegyűlt egy impozáns hölgykoszorú, akiket szintén nem a színészi tehetségük okán lesz jó nézni. A gárda legextrémebb tagja egy Jenny Miller nevű hölgy, aki az IMDb-adatlapja szerint a szakértő kézzel levezényelt casting során a „fluoreszkáló ribanc” szerepét kapta meg. Miller egy rave buliban táncikálva emeli majd a film színvonalát, ami az alkotás előzetese alapján most sem került túl magasra.

Jenny színésznői munkássága eddig 15 címet számlál, melyek között akadnak rövidfilmek, ZS-ligás gagyik és hasonlóan minőségi horrorok. Miután az édesanyja lemondott róla, a hölgy nevelőotthonokban nőtt fel Londonban. Tinédzserként két évig katonának tanult, de félbehagyta a dolgot. Egy művészeti iskolába ment, ahonnan kicsapták, 16 évesen pedig beállt pincérnőnek, majd csaposnak, két évvel később pedig modellkedni kezdett. 22 évesen hátrahagyta a divat világát és szabadúszó exhibicionistának állt, értsd, azóta sztripperként, színpadi táncosként és színésznőként – olykor statisztaként – keresi a kenyerét. A hölgy kamaszkora óta gyűjtögeti a testét díszítő tetoválásokat, melynek köszönhetően egészen extrém külsőt alakított ki.

Saját bevallása szerint a filmekben a rosszlányos antihős szerepeket szereti, ami már első pillantásra is annyira evidens, hogy talán megjegyezni is felesleges. Ennél kicsit érdekesebb információ, hogy fehérneműket is tervez, melyek bemutatásához természetesen saját magát alkalmazza modellként.

Jelenleg két filmje van az utómunkák fázisában, és mivel egészen apró produkciókról van szó, nem valószínű, hogy bármelyik is eljut a magyar mozikba. A Micimackó: Vér és méz 2 azonban a sikeres előzménynek köszönhetően már ennél szerencsésebb. Miller ebben sem került fel a plakátra, de a stáblistán a nyúlfarknyi szerepének köszönhetően már el lehet csípni a nevét.

Ennyi talán elég is lesz a hölgy szakmai előéletéről, hiszen feltételezzük, a képekért kattintottál. Itt a Micimackó-horror második részének premierjén látható Alina Desmonddal, aki szintén egy kisebb szerepet kapott ebben a filmművészeti remekműben...

...itt a forgatáson bohóckodik „fluoreszkáló ribanc” jelmezben a begőzölt Micimackót alakító Ryan Oliva társaságában...

...itt pedig azt csinálja, amihez a jelek szerint a legjobban ért; zavarba hoz téged:

Mivel itt sem fogja vissza magát, Millernek az Instagramja is megér egy misét. Íme néhány látványosabb kép:

A Micimackó: Vér és méz 2 csütörtöktől látható a magyar mozikban, az X besorolásnak köszönhetően kizárólag este tíz után. Ha vagy olyan elvetemült, hogy jegyet váltasz rá, legalább tudni fogod, ki az a fluoreszkáló csajszi a rave-buliban, aki annyira határozottan tolja magát a kamera elé.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Döbbenet, mennyire rosszul szerepel a Furiosa az amerikai mozikban

További cikkeink a témában