Ha tehetné, Will Smith egészen biztosan visszamenne az időben, hogy lehűtse egykori önmagát, aki az idei Oscar-gálán felment a színpadra és arcon ütötte a feleségén viccelődő Chris Rockot.

A színész azóta is annak a pofonnak a levét issza. Bár Oscar-díja után dúskálnia kellene a szerepekben, több filmterve is dugába dőlt, arról nem is beszélve, hogy a korábban rendkívül népszerű színész még mindig nem szalonképes Hollywoodban.

Nagyon nem volt rendben az az Oscaron elcsattanó pofon, és erre végre kezdenek rájönni az ügy szereplői is

„Jól tette!” „Én addig ütöttem volna, míg meleg!” – jöttek a kommentek. Nos, ami a felszínen egyeseknek igazságszolgáltatásnak tűnik, az valójában egy gusztustalan, gyáva tett volt.

A téma legutóbb a DC Szuperállatok ligája című animációs film bemutatójának vörös szőnyegén is felmerült, ahol nem kisebb név, mint a sértett Chris Rockhoz hasonlóan stand up komikusként is dolgozó Kevin Hart vette védelmébe a pofozkodó sztárt.

Hart szerint most már itt lenne az ideje továbblépni és megbocsátani Smithnek, aki szerinte már nem ugyanaz az ember, aki az év elején volt, és nagyon sokat tanult az esetből.

Will megbánta a dolgot. Most már sokkal jobb állapotban van, mint az eset után. Emberek vagyunk, mindannyian hibázhatunk.

Hart egyébként már korábban is nagyon jóban volt Smith-szel – a főképen a 2016-os MTV Movie Awards díjátadó backstage-ében láthatóak –, aminek most is hangot adott.

Szeretem Willt és szeretm Christ is. Nem lehet megítélni egy embert egyetlen cselekedete alapján. Végső soron az élet megy tovább, az emberek pedig fejlődnek. Adjuk meg az esélyt Willnek, hogy ő is fejlődhessen.

Ezzel a nyilatkozattal Hart az első, aki nyilvánosan is kiáll Will Smith mellett és azt szorgalmazza, hogy a színész végre nyerjen bocsánatot és hagyják dolgozni.

(forrás: ETonline, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Tíz film, amitől egy klausztrofóbiás elkezdi kapkodni a levegőt

Meg fogod érteni, mit keres a listán a Csillagok háborúja.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés