Meglepetés! Jövőre érkezik a kultjáték folytatása PC-re és konzolokra.

Szinte mindenki játszott az 1992-es Flashbackkel, vagy az azóta kijött remake-jével. Biztos, hogy kellemes, de anyázós emlékeid vannak róla. A Flashback-Another World duó eléggé meghatározó volt gyerekkorunkban, egyikük sem volt éppen könnyű, de párás tekintettel gondolunk vissza rájuk, és külön öröm, hogy most már kb. kenyérpirítón is játszhatsz velük, és állandóan be lehet szerezni őket mindenféle akciók keretében olcsón.

Lehet szórni a konfettit tonnaszám, hiszen a Microids bejelentette, készül a Flashback 2 PC-re és konzolokra. Ez azért is érdekes, mert a Flashback kapott 1997-ben egy folytatást Fade to Black címmel, amiben szintén Conrad B. Harttal keveredtünk kalandba, de a játék már 3D-ben, ügyességi részek nélkül készült, így inkább tűnt spinoffnak, mint folytatásnak.

A Flashback 2 viszont platformer-akciójáték lesz, és az eredeti játék designere, Paul Cuisset áll mögötte. 2022-re ígérik a megjelenését, addig pedig folyamatosan csepegtetik majd az infókat a játékról. Ennél jobb hírt aligha adhatott volna a Microids. Várjuk szeretettel.

Ha esetleg nem emlékeznél már rá, akkor tessék, itt egy végigjátszás:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Elképesztő kedvcsináló érkezett a Stranger Things világában játszódó színdarabhoz

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés