A Hanta Boy nem korszakalkotó, de azért kellemes vígjáték volt 1997-ben, amikor Jim Carrey még épp az Ace Venturá-s korszakát élte, és inkább gumiarcú komikusként, mint komoly színészként tartották számon. A filmnek az a bizonyos liftes jelenete különösen bevésődött az agyakba, köszönhetően annak a hölgynek, akivel Carrey karaktere itt szemben találta magát.

Az illetőt Krista Allennek hívják, és talán nem túlzunk, ha kijelentjük, hogy ezzel a megjelenéssel egy csapásra több százezer kamasz vágyálma lett belőle. A gond csak annyi, hogy akkoriban még nem volt olyan egyszerű lekáderezni valakit, mint most, így internet híján kénytelenek voltunk annyiban maradni, hogy mutattak nekünk egy igazi bombázót, akit valószínűleg soha többé nem fogunk látni.

A közszolgálatiság jegyében, huszonhét év elteltével mi most kiigazítjuk ezt az aprócska kamaszkori törést, és közreadunk némi információt a hölgyről, mert az egészen biztos, hogy Krista esetében van miről beszélgetni, és azt is tisztázzuk már most, hogy nem hiába került ki a 18 pluszos figyelmeztetés a cikk ajtajába.

Haladjunk csak szép sorjában! Először is megmutatjuk a cikk apropójául szolgáló jelenetet. Ha még nem láttad, az érthetőség érdekében adunk annyi kontextust, hogy a filmben Jim Carrey egy folyton hazudozó ügyvédet játszik, aki annyiszor csapja be a kisfiát, hogy a srác a születésnapján végül azt kívánja, az apja ne hazudhasson egy napig. A kívánság pedig teljesül.

Az idén áprilisban az ötvenharmadik születésnapját ünneplő hölgy a kilencvenes években csak azért nem volt világhírű szexszimbólum, mert akkoriban Pamela Andersonnak köszönhetően a szélesebb közönség inkább a szőkékre volt ráindulva. Pedig Krista mindent megtett, hogy vele plakátolják ki a szexuálisan frusztrált kamaszok a hálószobáik falait. Többször is bevállalt teljes meztelenséget, nemcsak a vásznon, de magazinok lapjain is. A Playboy például rögtön azután csinált vele fotósorozatot, hogy Krista 1994-ben berobbant a köztudatba a Az új Emmanuelle című erotikus sorozat címszereplőjeként.

Az alábbi galériában ebből a szériából mutatunk néhány igen erős képet, melyek mellett egy-egy fontos információt is megosztunk erről a gyönyörű nőről – már ha marad erőd a fotók átnyálazása mellett olvasni is.

Ha magadhoz tértél, máris ledobjuk a következő bombát, mivel az említett darabot mozgóképen is muszáj megmutatnunk. Ez volt az a szerep ugyanis, ami egy életre meghatározta Krista karrierjét. Az akkor 23 éves hölgy vitte a címszerepet a széria hét részének mindegyikében, és a műfajhoz hűen az egyenként másfél órás epizódok több jelenetében is teljesen levetkőzött a kamera előtt, sőt, több szexjelenetben is részt vett, így képtelenség minden egyes képkockát megmutatni, melyben látható a hölgy meztelen teste.

Kénytelenek vagyunk tehát a teljesség igénye nélkül mutatni néhány jelenetet, melyek biztosan feltornázzák a vérnyomásodat. Itt egy látványos zuhanyzós részlet az Eltitkolt fantáziák című negyedik részből – a sallang kivagdosása után:

Itt pedig egy mozgalmasabb részlet a Mi a szerelem? című hetedik epizódból, ami szintén egy zuhanyzással indul...

...csak aztán bepofátlankodik a jelenetbe a sorozat egyik férfi szereplője és nem hagyja békésen tisztálkodni szegény Kristát:

A hölgy még most is aktív, jelenleg is két olyan alkotás – egy rövid- és egy nagyjátékfilm – van az utómunkálatok stádiumában, melyben ő is szerepet kapott. Ez egyébként nem is csoda, hiszen kedvencünk ötvenhárom évesen is gyönyörű, így a külsőségekre mindig vevő Hollywood képtelen őt elengedni.

Itt a 2023-ig futott Gazdagok és szépek című sorozatban látható:

Krista tehát egy darabig még biztosan a képernyőn marad, és ha végül a visszavonulás mellett dönt, ezt abban a biztos tudatban teheti, hogy a Hanta Boy miatt mi örökké emlékezni fogunk rá.

(Képek forrása: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Anne Hathaway filmes meztelenkedései rendesen megtolják az ember vérnyomását

Az idén 42 éves színésznő a kétezres években egyáltalán nem szégyenlősködött.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában